Őrizetbe vették a nőt, aki betört Charlie Sheenhez

2023.12.27. 15:25
Karácsony előtt néhány nappal tört be egy 47 éves nő Charlie Sheen malibui otthonába, és megpróbálta megfojtani a színészt. A nőt később saját otthonában vette őrizetbe a rendőrség.

Mint ismert, betörtek Charlie Sheen otthonába még karácsony előtt. A 47 éves Electra Schrock december 20-án tört be a Két pasi meg egy kicsi sztárjának otthonába, és megpróbálta megfojtani a színészt. Az 58 éves színész szerencsére sértetlen maradt, de megrázta az eset.

A Page Six információi szerint később a rendőrség felkereste a nőt otthonában, és őrizetbe vette gyilkossági kísérlet és zaklatás vádjával. Az viszont továbbra sem világos, miért követte el a bűncselekményt.

Nem ez volt az első alkalom, hogy konfliktus volt a szomszédok között, Sheen elmondása szerint ugyanis a nő nemrégiben – számára ismeretlen eredetű – ragacsos folyadékkal öntötte le autóját, és szemetet szór bejárati ajtaja elé.

A káosz ellenére nyugodt karácsonya volt a színésznek. Azt mondta,

nincs túl sok rokonunk, akik beözönlenének a házba. Nyugodt, hagyományos módon, kellemesen telnek az ünnepek. Sajnálom azokat, akik ennyire stresszesen élik meg a karácsonyi időszakot

– fogalmazott szomszédjára utalva.

A színész elmondta, gyermekeivel töltötte az ünnepeket, akiket közös felügyeleti jog alapján együtt nevel édesanyjukkal, Denise Richardszal, akitől már régebben elvált.