18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Öngyilkos lett egy ismert youtuber

2023.12.29. 08:32

A Daily Mail közlése alapján az ismert, kétmillió feliratkozóval rendelkező brazil youtuberre, PC Siqueirára volt barátnője, Maria Watanabe talált rá holtan Sao Pauló-i lakásában. Helyi sajtóértesülések szerint a nő a szomszédoknak könyörgött, hogy hívjanak segítséget. A halottkém megállapítása szerint a férfi öngyilkosságot követett el. A halála előtt két nappal a közösségi oldalán megosztott bejegyzés pedig arról árulkodik, hogy nagyon maga alatt lehetett az elmúlt időszakban. 

Boldog karácsonyt azoknak, akiknek nincs családja, nincs sok barátja, vagy nincs pénze a szórakozásra. Nem vagy egyedül

– írta a posztban, utalva magára, mivel egyedül kellett ünnepelnie a karácsonyt. 

Úgy tudni, Paulo Cezar Goulart Siqueira már korábban is próbálta eldobni magától az életet, mivel még márciusban a tűzoltók mentették meg őt egy öngyilkossági kísérlettől. Akkor egy nyilatkozatot adott ki, amelyben megerősítette a hírt, kiemelve, hogy mániás epizódja volt, aminek következtében kicsúszott a kezéből az irányítás. A férfi mentális egészségét szintén megsínylette egy 2020-as ügy, amikor gyermekpornográfia miatt indult nyomozás ellene. A férfit azzal vádolták, hogy meztelen képeket osztott meg egy hatéves gyermekről, majd beszélgetésbe is elegyedett egy barátjával a fotók kapcsán. 

A youtuber mindvégig tagadta a vádakat, sőt a YouTube-csatornáját is deaktiválta, miután kihallgatta őt a rendőrség. Azt állította, neki küldték a képeket, ám számos beszélgetés került napvilágra, ami ennek ellenkezőjéről tett tanúbizonyságot, így a férfi egy közleményt is megosztott az üggyel kapcsolatban.

Meglepett, amikor láttam, hogy egy bűnszervezet él vissza a nevemmel, és megpróbált valami szörnyűséggel vádolni, amit soha nem követtem el, vagy nem követnék el

– jelentette ki korábban, és végül 2021-ben lezárták az ügyet, mivel nem találtak bizonyítékot arra, hogy pedofíliával vádolják. A nyomozás részleteit továbbra is nagy titoktartás övezi. 

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport