Sandra Bullock teljesítette elhunyt szerelme utolsó kívánságát

GettyImages-968036174
2024.01.05. 10:54
Születésnapján teljesítette elhunyt szerelme utolsó kívánságát Sandra Bullock, aki a tavaly augusztusban elhunyt férfi hamvait kérése szerint egy wyomingi folyóban szórta szét. Bryan Randall és a színésznő 2015 óta alkotott egy párt, a korábbi modellből lett fotós férfi ALS-betegségben szenvedett.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, tavaly augusztusban meghalt Sandra Bullock szerelme, az 57 éves Bryan Randall. A fotós három éven át küzdött komoly betegséggel, az amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) azonban végül legyőzte őt.

Sandra Bullock több alkalommal is elmondta, élete szerelmének tartja a férfit. A fotós kezdettől fogva nem akarta nyilvánosságra hozni, hogy gyógyíthatatlan neurológiai betegségben szenved, amely az idegek tönkremeneteléhez és az izmok progresszív bénulásához vezet.

A férfi elvesztése érthetően nagyon megviselte az 59 esztendős színésznőt, aki fájdalma ellenére elhunyt párja születésnapja alkalmából

teljesítette Randall utolsó kívánságát, miszerint hamvait egy wyomingi folyóban szórja szét párja.

A férfi földi maradványait az 58. születésnap alkalmából a Jackson Hole-i Snake Riverbe szórta Sandra Bullock, amiről testvére számolt be közösségi oldalán

A színésznő és a fotós 2015 óta alkotott egy párt, Bullock két gyermekét együtt nevelték.

(Borítókép: Bryan Randall és Sandra Bullock 2018-ban. Fotó: Jackson Lee / GC Images / Getty Images)