Mellrákot diagnosztizáltak a Baywatch színésznőjénél, Nicole Eggertnél

GettyImages-1392035337
2024.01.09. 17:16
Nicole Eggert színésznő azt követően döbbent rá, nagy lehet gond, hogy hirtelen 25 kiló szaladt fel rá. A vizsgálatok megállapították, hogy második stádiumú mellrákban szenved.

Nicole Eggert, aki anno a Baywatch című sorozatban alakította Summer Quinnt, a People magazinnak adott interjújában számolt be bővebben az egészségi állapotáról. Mint kifejtette, még december elején diagnosztizáltak nála második stádiumú mellrákot. A tüneteket azt követően kezdte el észlelni magán, hogy három hónap alatt 25 kilót hízott. Elmondása szerint már októberben erős fájdalmak gyötörték, sajgott a bal melle, amelyben egy csomót is talált. Eggert kiemelte, akkor látogatta meg a háziorvosát, aki azt mondta, sürgősen el kell mennie egy vizsgálatra, ám nem kapott időpontot. Végül november végéig kellett várnia, akkor mammográfián esett át, majd háromszor mintát vettek a melleiből. 

A színésznő hangsúlyozta, ugyan nehéz számára ez az út, próbál pozitív maradni, így sok inspiráló idézetet olvas. Arra készül, hogy a daganatot – amelyet puszta kézzel is érez – műtéti úton távolítják el.

Csak az a kérdés, hogy a műtét előtt el kell-e végeznem a kezelést, vagy elvégezhetik-e a műtétet, és utána csinálom meg a kezelést

– mondta, hozzátéve, kérdéses, mi lesz a következő lépés, mivel nem tudja, hogy a rák elterjedt-e a testében.

Ahogy kiemelte, mióta megkapta a diagnózist, olykor teljesen pánikba esik, és csak azt akarja, hogy szedjék ki belőle, mivel a daganat másodpercről másodpercre növekszik. Állítása szerint attól tart, hogy nem lesz ott a gyerekeinek, a jelenleg 12 éves Keegannek és a 25 éves Dilynnek. Mint mondta, Dilyn ugyan már felnőtt, Keagennek ő a gondviselője, így muszáj legyőznie a betegséget, hiszen szüksége van rá. 

(Borítókép: Getty Images)