Gáspár Győző megrázó őszinteséggel vallott titkáról

2024.01.10. 08:00
Gáspár Győző bipoláris zavarral, illetve borderline személyiségzavarral küzd. A Tények című műsorban a napokban 50. születésnapját ünneplő celeb gyógyszerfüggőségéről is vallott.

„Én 2010 óta gyógyszert szedek, gyógyszerfüggő vagyok, kiderült az is azóta, hogy bipoláris és borderline személyiség vagyok, pánikrohamaim vannak” – vallott kendőzetlen őszinteséggel betegségeiről Gáspár Győző.

A show-man elmondta: nagy álma volt, hogy megtanuljon énekelni, de

ez sajnos nem jött össze, viszont műsorvezetőként show-manként nem bírnak velem

– mondta a műsorban mosolyogva Gáspár Győző.

Azt már inkább elkeseredve mesélte el, hogy kaptak egy nagy ellenőrzést a NAV-tól, és az egész ország adócsalónak nevezte.

Rá 10 évre, reggel 6 órakor 200 kommandós letartóztatott. Fogvatartott voltam a jegyzőkönyv szerint, másfél percet ültem 

– vallott életéről, ám ekkor már arcát kezébe temetve sírta el magát az adásban.

Ezek szerint még a legnagyobb show-man sem bír az érzelmeivel, amikor felidézi az elmúlt néhány évtized legemlékezetesebb pillanatait. Gáspár Győző – merthogy Győzike már a múlté – vállalta, hogy kamera elé áll és megosztja élete nagy pillanatait.

A különleges interjúnak prózai oka van. 50 éves lett a nógrádi celeb. A show-man január 4-én ünnepelte a kerek évfordulót – számolt be a Tények.