Kanye Westet beperelték

2024.01.11. 11:18
A vád bántalmazás és testi sértés.

Kanye West állítólag megütött egy férfit még 2022-ben – írja a TMZ. A portál által megszerzett dokumentumok szerint Yét (ugyanis Ye lett Kanye West új „művészneve”) egy autogramkereskedő perli, aki szerint az egész Los Angeles belvárosában történt majdnem két évvel ezelőtt. 

Az autogramkérő azt állítja, hogy Ye rátámadt, és állítólag azt kiabálta, „rohadtul példát statuálok veled”, mielőtt megütötte volna. Azt mondja, bocsánatkérést várt a rappertől, mire az azt válaszolta: „Bocsánatot, miért?” Aztán többször is megütötte és súlyosan megsebesítette.

Elmondása szerint az egyik ember, aki Kanyéval volt, azt mondta neki, hogy hagyja abba a támadást, de Ye elkezdett kiabálni az embereivel, és azt követelte, hogy

menjetek a kib*szott házba, és hozzátok a kib*szott gyerekeimet!

A férfi kártérítésért perel, azt állítva, hogy bántalmazás és testi sértés áldozata lett, és lelki sérüléseket is szenvedett. A sértett felesége szintén perel, mert azt állítja, hogy a Yével történt incidens következtében elvesztette férjét társaként.

A férfi végül egy sürgősségi ellátóba került kivizsgálásra az állítólagos verés után, a Los Angeles-i rendőrség pedig nyomozást indított az ügyben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport