Hulk Hogan golyóstollal mentette meg egy autóbalesetet szenvedett lány életét

2024.01.18. 09:08
Hulk Hogan amerikai visszavonult profi pankrátor, színész nemrég arról számolt be az X-en, hogy megmentett egy 17 éves lányt, aki autóbalesetet szenvedett.

A TMZ azt írta, Hulk Hogan (avagy Terry Bollea), a legendás pankrátor éppen a feleségével és egy tengerészgyalogos barátjával autózott a floridai Tampában, amikor valaki pont az orruk előtt balesetet szenvedett.

Úgy tudni, szabálytalanul kanyarodott egy sofőr, majd nekiütközött egy másik autónak, ami fel is borult. Hulk Hogan és társai azonnal félreálltak, hogy segítsenek a fiatal lánynak, aki benne ült a járműben. A portál forrásai szerint

a pankrátor egy golyóstollal kilyukasztotta a jármű légzsákját, majd kiemelték a nőt.

A mentősök nem sokkal később meg is érkeztek. A nő egész biztosan meglepődött, hogy nem más, mint maga Hulk mentette meg az életét. 

Hulk Hogan felesége, Sky Daily is posztolt a balesetről. 

Tegnap este éppen hazafele tartottunk egy vacsoráról, és egyszer csak felborult előttünk egy autó. Őszintén csodálom a férjemet és jó barátunkat, Jake Rasket, amiért azonnal a tettek mezejére léptek. Kilyukasztották a lány autójának légzsákját, és gyorsan kiemelték őt az autóból. Minden jel szerint sérülés nélkül megúszta, bár nagyon megrázták a történtek

– írta. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport