Lecsapott a drogbárónő családja, Sofía Vergara készülhet a perre

2024.01.21. 09:44
Január 25-én indult volna a Griselda Blanco drogbárónőről forgatott sorozat a Netflixen, de most úgy tűnik, a jog megállíthatja a nagy érdeklődésre számot tartó projektet.

A Netflix január 25-én mutatná be Griselda Blanco kolumbiai drogbárónőről készített filmjét Sofía Vergara főszereplésével, de lehet, hogy a nagyon várt sorozatot mégsem láthatjuk, mert a nő családja beperelte a céget és a színésznőt is – írta a TMZ.

Blanco gyermekei hagyatékának képviselőjeként indították a bírósági eljárást, mondván, jogosulatlanul használták fel a család nevét.

Griselda fia, Michael azt állítja, hogy őt már 2009-ben megkereste pár ember, hogy leírják az ő és édesanyja élettörténetét, visszaemlékezéseit eredetileg könyvvé akarták bővíteni, majd filmmé. Tőlük ered tehát az ötlet, de a Netflix lecsapott rá, és onnantól Michaelnek már nem volt beleszólása semmibe, sőt nem hallgatták meg a tanácsait sem.

Szerinte ez az új változat Sofía Vergarával sok anekdotára és az általa elmondott történetekre is támaszkodik, de ő mégsem látott egy dollárt sem anyagai felhasználásáért.

Éppen ezért is indították a pert testvéreivel, szerintük ugyanis a Netflix a család történetét beleszőtte a saját műsorába, saját képeiket és adataikat pedig az engedélyük nélkül használták fel. Griselda Blancót ábrázolhatja a Netflix, hiszen közszereplő volt, de a gyerekek állítása szerint anyagaik, képmásaik felhasználásával komoly jogi problémák vannak, ezért is akarják megakadályozni a sorozat elindulását.