Kritikus állapotban vitték kórházba a Reszkessetek, betörők! színészét

2024.01.23. 12:27
Kritikus állapotban vitték kórházba Devin Ratrayt, a Reszkessetek, betörők! sztárját. Emiatt a 47 éves színész családon belüli erőszakkal kapcsolatos tárgyalását is elhalasztották.

A TMZ szerint a 47 éves férfi családtagja megerősítette, hogy Ratrayt – aki leginkább az 1990-es sikerfilmben Kevin McCallister (Macauley Culkin) gonosz bátyjának szerepéről ismert – kiengedték a New York-i kórházból, és most az orvos utasítására otthon van, és pihen.

Ratray kórházi kezelésével kapcsolatban nem sokat tudni, így nincsenek konkrétumok arról, hogy miért és mikor került kórházba. A színész orvosi vészhelyzete miatt viszont elhalasztották a családon belüli erőszak miatt indított per tárgyalását is.

A színészt 2022-ben egy barátja azzal vádolta, hogy megerőszakolta őt még 2017-ben. A nő azt állította, hogy a 45 éves színész elkábította őt, mielőtt szexuálisan bántalmazta. Ratray tagadta a vádakat.

Ratrayt 2021 decemberében letartóztatták családon belüli erőszak vádjával is egy, a fentitől független incidensben. A színészt azzal vádolták, hogy megpróbálta megfojtani akkori barátnőjét egy szállodában, Oklahoma City belvárosában.