Tom Hollander majdnem megkapta Tom Holland bónuszát a Bosszúállók után

2024.01.26. 16:16
Az ifjú Pókember fizetési bizonylatát tévedésből rossz embernek küldték. A kavarodást az okozhatta, hogy a neveik között mindössze csak két betű a különbség és egy ügynöknél voltak. Az ügynökség hibázott, Tom Hollander pedig elhűlt az összeg láttán.

Tom Hollander nem összekeverendő az MCU-ban Pókembert játszó Tom Hollanddel. Hollander is játszott már ugyan nagy blockbusterekben, mint „A Karib-tenger kalózai”, a „Mission Impossible” vagy éppen a „Kingsmen”, de a Marvel Univerzumban még nem tette tiszteletét. 

A Late Night with Seth Meyers című talkshowban éppen a legújabb sorozatszerepe kapcsán adott interjút, amikor elmesélte a sztorit – írta a Deadline

„Az ügynökségem könyvelési részlegén az emberek kicsit összekeverték a dolgokat. Volt egy rövid idő, amikor Tommal ugyanaz volt az ügynökünk. (…) Elégedetten ültem [Angliában - a szerk.] egy színházban azt követően, hogy dolgoztam egy BBC-sorozatban 30 ezer dollárért. Aztán jött a szünet, rutinból megnéztem az e-mailjeimet, majd látom, hogy

jött egy üzenet az ügynökségemtől, amelyben az állt: »Bizonylat a Bosszúállókért járó első bevételi jutalomról.« Aztán azt gondoltam, »szerintem én nem szerepelek a Bosszúállókban.« Elképesztő mennyiségű pénz volt

– mondta a színész.

Hollander azt ugyan elárulta, hogy hét számjegyű összeg volt a bizonylaton, de a pontos összeget természetesen nem fedte fel. Ráadásul ezt még tudta fokozni a színész, hiszen így folytatta:

És ez még csak nem is a bére volt, vagy a teljes jutalom. Hanem csak a bevétel után járó első jutalom. Soha nem láttam még ennyi pénzt.

Nos, ebből is látszik, hogy a Marvelnél olyan összegeket keresnek a színészek, hogy még kevésbé felkapott társaik szeme is kikerekedik, ha tudomást szereznek róla. A kérdés már csak az, hogy az MCU évek óta tartó lejtmenete milyen hatással lesz a sztárok hozzáállására és a fizetési csekkjeikre.