Britney Spears bocsánatot kért Justin Timberlake-től

2024.01.29. 17:55
A popdíva életrajzi könyve 2023 végén jelent meg, a benne felfedett titkok pedig felkorbácsolták Hollywoodot. Az egyik, akinél legjobban visszaütött a kötet, Justin Timberlake volt. Az NSYNC egykori énekesét lerohanták a gyűlölködő kommentelők, ezt szerette volna most többek között helyre tenni Spears.

Ahogy arról az Independent beszámolt, Britney Spears 2023-ban megjelent memoárja, A bennem lévő nő című könyv szókimondó alkotás volt, amely felelevenítette a bulvár világát.

Britney Spears sok dolgot osztott meg magánéletéről, amely nem mindenkinél csapódott le pozitívan.

Így járt Justin Timberlake is, akit a kötet megjelenése után keményen bíráltak a rajongók.

Az énekesnő számos részletet osztott meg három éven át tartó kapcsolatukról. Többek között azt is megírta, abortuszában fontos szerepet játszott, hogy Justin Timberlake egyértelműen nem örült párja terhességének.

Arról is mesélt, hogy 2002-ben miként hurcolták meg, amikor szakítottak, főként azért, mert Timberlake Cry Me a River című dalának klipje kapcsán felütötte a fejét a pletyka, hogy Spears megcsalt az énekest.

Elárasztotta oldalát a gyűlölet

Britney Spears január 28-án egy Instagram–posztban azt írta:

Szeretnék elnézést kérni néhány dologért, amit a könyvemben írtam. Nagyon sajnálom, amennyiben megbántottam bárkit, akivel alapvetően törődöm.

A sztorik, amiket Britney Spears a könyvben megosztott Timberlake-ről erősen visszaütöttek az énekesnél. Annyira elharapództak a kedélyek, hogy az NSYNC egykori tagjának még a kommenteket is ki kellett kapcsolnia posztjai alatt, mert a gyűlölködő megjegyzések elárasztották oldalát. Ez kimondottan rosszul jött neki, mivel épp visszatérő lemezét próbálja promotálni,

amivel öt év után újból a slágerlisták élére szeretne törni.

Britney Spears, hogy javítson a helyzeten, az Instagramon egy videót is megosztott ex-partneréről, aki Jimmy Fallon műsorában adta elő több slágereinek válogatását.

Mint írta, imádja Justin Timberlake új dalát, valamint nagyon jót mulatott kettejük beszélgetésén. Britney Spears szerint az érkező lemezről eddig megjelent mindkét szám lenyűgöző lett és várja az énekes új albumát.