Nem engedélyezik Chernek, hogy fiát gondnoksága alá helyezze

2024.01.30. 15:28
A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság elutasította Cher korábbi kérelmét, miszerint gondnokság alá helyezné legkisebb fiát. Az ügyben eljáró bíró szerint Elijah Blue Allman bebizonyította, hogy nincs szüksége felügyeletre.

Mint írtuk, Cher attól tart, hogy fia, a 47 éves Elijah Blue Allman nem tud bánni vagyonával, és minden pénzét kábítószerre költi. Az Oscar-díjas amerikai énekesnő ezért kérvényezte, hogy legkisebb gyerekét helyezzék gondnoksága alá.

A BBC értesülései szerint azonban

a bíróság elutasította az énekesnő kérelmét.

Jessica Uzcategui bírónő indoklása szerint Allman bebizonyította, hogy képes gazdálkodni pénzével, továbbá az utóbbi időben kábítószerhez sem nyúlt. Mint mondta, a bíróság minden meghallgatás előtt drogtesztet kért Allmantól, amelyek eredménye negatív volt.

Cher ügyvédei a hétfői meghallgatáson azonban azzal érveltek, hogy Allman mentális egészsége aggodalomra ad okot. A bírónő válaszul közölte, megérti az aggályokat, azonban azok még nem elegendőek a gondnoksághoz.

Nem kérdőjelezem meg Cher aggodalmát, és azt hiszem fia sem tesz így. Ennek ellenére arra a következtetésre jutottam, hogy Cher ügyvédei nem tényekre, hanem főként feltételezésekre és félelmekre alapozták érveiket

– mondta Uzcategui.

Az AP hírügynökség szerint a bírónő ugyanakkor kiemelte, a következő, a márciusi meghallgatáson még fontolóra veszi, hogy szükséges-e a gondnokság.