Ewan McGregor lányának az apja meztelen testét kellett nézegetnie egy iskolai genderórán

2024.02.11. 07:03
Ewan McGregor és 28 éves lánya, Clara egy műsor vendégei voltak, ahol a lány felelevenítette az esetet, mikor egy iskolai órán kénytelen volt két órán keresztül apja meztelen testét nézni az egész osztállyal együtt.

A kínos szituációra akkor került sor, mikor – körülbelül tíz évvel ezelőtt – a végzős gimnazista Clara gendertanulmányokat oktató tanára közölte, hogy van egy film, amit a tananyag részeként le szokott vetíteni az osztálynak. A film Peter Greenaway 1996-os Párnakönyve, melyben Ewan McGregor az egyik főszereplő, és több meztelen jelenete is van.

Clara – Jimmy Kimmel műsorában – azt mondta, részéről rendben van. A tanár javaslatára kettesben megnézték a filmet, még mielőtt az egész osztállyal közösen tették volna. A lánynak nagyon tetszett a film, 

Viszont mikor a tanórán nézte meg a többiekkel együtt, az jóval kínosabb volt, mint elsőre gondolta volna.

Mint felidézte, tulajdonképpen az osztály nem is a filmet nézte, hanem őt, ahogy nézi azt – és a benne szereplő, rengeteget pucérkodó apját. 

Kellemetlen volt. Szerintem ők is kényelmetlenül érezték magukat egy kicsit

– emlékezett vissza Clara az esetre a Daily Mail szerint.

Ewan McGregor elviccelődte az esetet a műsorban 

Ewan hozzáfűzte a történethez, hogy Clara tanára őt is megkereste, hogy engedélyt kérjen a film levetítéséhez. A színész azt mondta a tanárnak:

Nézd, nem szeretném, ha miattam nem mutatnád meg a filmet a gyerekeidnek, mert ez egy gyönyörű film.

Hozzátette, arra azért megkérte a tanárt: biztosítsa róla, hogy a gyerekek elég érettek, és nem fogják kigúnyolni Clarát. A műsorról készült videórészlet alább meg is tekinthető.