Jane Fonda aggódik Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatáért

2024.02.15. 13:30
A kétszeres Oscar-díjas színésznő közeli kapcsolatot ápol a sztárpárral, azonban az elmúlt időszakban aggodalmát fejezte ki. Elmondása szerint azt szeretné, ha a két művész magánélete jól alakulna, azonban most aggódni kezdett.

A Just Jared beszámolója alapján Jane Fonda tart attól, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme nem épp virágkorát éli. Fonda és Lopez 2005-ös közös filmjük, az Anyád napja óta állnak közel egymáshoz, az énekesnő még új musicaljébe is felkérte a kétszeres Oscar-díjas színésznőt. Az elmúlt időszakban több esetben látott olyan jeleket Fonda, amelyek számára aggodalomra adtak okot.

Fontos, hogy tudd, noha én sem értem pontosan, miért, de azt érzem, közöm van hozzád és Benhez, nagyon szeretném, ha ez köztetek működne… Úgy érzem, sokkal inkább bizonyítani szeretnél valamit, ahelyett, hogy csak megélnéd a dolgokat. Minden rólatok készült második képen az látszik, hogy ölelkeztek vagy csókot váltotok

– idézi az oldal Jane Fonda Jennifer Lopeznek címzett sorait.

Féltő gondoskodás

Azonban aggodalma akkor tetőzött igazán, amikor meglátta az énekesnő és a színész Grammy-gálás fotóit. A képeken, úgy véli, Affleck majdhogynem „nyomorúságosan” nézett ki, ami őt igazán megrémisztette.

Megrémültem, hisz az a sok baromság, ami a Grammyn volt, ráadásul ő elképesztően boldogtalannak tűnt, úgyhogy azt gondoltam: »Úristen, mi a fene történik?«

– fogalmazott Fonda.

Lopez nem váratta sokáig közeli barátját válaszával. Elmondása alapján semmi gond sincs. Az énekesnő szerint párja most kicsit úgy érzi, hogy a szorongó ember szimbólumává kiáltották ki, miközben csupán párját szerette volna támogatni a vörös szőnyeges eseményen.

A sztárpár kapcsolata sok hullámhegyet és -völgyet élt meg az évek alatt.

Noha a kétezres évek elején már együtt voltak, akkori eljegyzésüknek többek közt a körülöttük zajló médiafelhajtás vetett véget, amelyet Ben Affleck nehezen viselt. Ennek ellenére a pár pozitívan nyilatkozott egymásról a médiában, nem volt köztük durva ellentét. 15 évvel később újból összejöttek, aminek esküvő lett a vége 2022-ben.