Curtis: Én csak zenélni szeretnék, nem politizálni

2024.02.18. 09:35
Péntek este volt Budapesten az az influenszerek által meghirdetett tüntetés, amely megtöltötte a Hősök terét. A szervezőkön kívül más hírességek is ellátogattak az eseményre, azonban sokaknak szemet szúrt, hogy a népszerű rapper, Curtis nem volt köztük. Most Instagramján magyarázta el, miért történt ez.

Mint megírtuk, Curtis, alias Széki Attila nem vett részt a pénteki tüntetésen, viszont tévén keresztül figyelte azt.

Később még az egyik szervezővel, Osváth Zsolttal is összeszólalkozott, miután a youtuber azt állította, „a rapper hazudik. amikor azt mondja, nem adta nevét a tüntetéshez”.

„Semmi ilyenről nem volt szó, nem mondasz igazat, azaz hazudsz! Teljesen kiforgatod, amit mondtam, amiről beszéltünk” – állította Curtis,

aki szerint a gyerekek a legfontosabbak, és pont Osváth Zsolt az, aki politikai ügybe rángatja bele őket.

Curtis szerint jobb lenne, ha az influenszer befejezné a sárdobálást, „és életében először valami olyasmire fordítaná az energiáit”, ami valóban jobbá teszi az emberek életét.

Megmagyarázta döntését Curtis

Újabb 24 óráig elérhető Instagram-sztorival jelentkezett Curtis, amiben elmagyarázta, miért is nem vett részt a pénteki tüntetésen.

Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok SOHA!

– fogalmazott bejegyzésében.

Azzal egyetértését fejezte ki, hogy „az összes pedofilt és ehhez asszisztálót ki kell iktatni a rendszerből”, viszont azt felháborítónak találta, hogy csak azért nevezik „napraforgónak és megvásárolhatónak”, mert nem ment el egy „balos tüntetésre”.

Kijelentette, ő továbbra is csak a zenének szeretne élni, nem kíván politizálni. Hozzátette, minden évben több száz gyermeknek segít, és ezen a továbbiakban sem tervez változtatni.

Ott volt Orbán Viktor évértékelőjén

A tüntetést ugyan kihagyta, de a kormányfő évértékelőjén megjelent a rapper. 

Mint írtuk, annak ellenére, hogy Curtis nem szeretné a nevét adni semmilyen politikai állásfoglaláshoz, Orbán Viktor évértékelő beszédén mégis részt vett szombaton. A rapperről a rendezvényen fotó is készült.

Zsigmond Barna Pál parlamenti államtitkár osztott meg egy közös fotót Curtisszel Facebook-oldalán, amelyen a politikus és a rapper közösen mosolyog.