Németh Kristóf sem érti, mi állhat Fodor Zsóka és Várkonyi András konfliktusa mögött

2024.02.19. 19:53
A Barátok közt két egykori vezető szereplője, Magdi anyus és Vili bácsi, azaz Fodor Zsóka és Várkonyi András között minden bizonnyal kenyértörés történt, hiszen a hírek szerint két közös előadáson sem jelent meg a női főszereplő.

Fodor Zsóka és Várkonyi András a közelmúltban az Örök szerelem című darabbal léptek színpadra az ország különböző pontjain, ám a darab mostanra lekerült a színlapról. Fodor Zsóka szerint nem vesztek össze Várkonyi Andrással, csupán megegyeztek abban, hogy többé nem játsszanak együtt egyazon előadásban.

Várkonyi András viszont másként beszél az esetről, és különösen fájlalja, hogy bár két vidéki előadás is le volt kötve Mátészalkán és Százhalombattán, ám a főhősnő nem jelent meg az előadáson, hiába várta őt a helyszínen a színművész és a nézőtéren a közönség. Ráadásul Fodor még a szervezőknek is letagadta, hogy létező fellépésről volt szó.

Azért, hogy az esetről több részlet is kiderüljön, a story.hu megkereste Németh Kristófot, aki a Barátok közt című sorozatban Várkonyi András és Fodor Zsóka fiát alakította.

Rettenetesen meg lennék lepve, ha ez valóban így történt volna. Bár azt sem feltételezem, hogy Andris állítana valótlanságokat, úgyhogy mindenhogyan nagyon furcsa, megdöbbentő ez a történet. Mindkettőjüket jól ismerem, nagyon megbízható, pontos emberek, akiknek rendkívül fontos a színpad, a közönség. Egyikükre sem jellemző az, hogy bármit is visszamondjanak, pláne eltűnjenek

– nyilatkozta Németh Kristóf, aki maga is értetlenül áll a történtek előtt, és egyelőre fenntartással kezeli ezt a hírt. 

A story.hu hozzáteszi, Fodor Zsókát többször is keresték, de mindeddig nem sikerült a színművésznőt megszólítani.