Rekordnyereménnyel tér vissza 2024-ben a Megasztár a TV2-re

Megasztar2024 logo
2024.02.21. 22:09
Nagy bejelentést tett szerdán Till Attila és a TV2 Csoport vezérigazgatója, Pavel Stanchev: visszatér a képernyőre az egyik legnépszerűbb énekes tehetségkutató, a Megasztár. A győztesre a magyar tehetségkutatók legnagyobb pénznyereménye, 40 millió forint vár, továbbá egy Los Angeles-i dalfelvétel és egy videóklip. A megújuló műsorba szerdától lehet jelentkezni.

Rendhagyó formában, egy online videóban jelentette be a TV2 Csoport vezérigazgatója és Till Attila szerdán, hogy több mint tíz év után, rekordnyereménnyel tér vissza a képernyőre a Megasztár. 

A népszerű tehetségkutató annak idején határozottan megváltoztatta a magyar zenei piacot. Az első válogató adásokat 2003 őszén láthatták a TV2 nézői, és már akkor sejteni lehetett, hogy ez egy olyan műsor lesz, amiről az egész ország beszélni fog majd. A Megasztár, ami legutóbb 2012-ben volt képernyőn, máig a TV2 egyik legismertebb brandje.

Amióta csatlakoztam a TV2-höz öt évvel ezelőtt, azóta az volt az álmom, hogy visszahozzuk a csatorna legemblematikusabb énekes tehetségkutató műsorát, a Megasztárt. Egy egész magyar nemzedék nőtt fel ezen a produkción, tele fantasztikus tehetségekkel és érzelmekkel. Hála a csapatunknak, most ez az álom valóra válik. Alig várom!

– mondta Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatója.

A csatorna közleménye szerint a műsort a mai kor igényeire szabják és megújítják, sőt a nyereménnyel is szintet lépnek. A Megasztár történetének eddigi legnagyobb pénzjutalmát kapja a győztes:

40 MILLIÓ FORINTOT, DALFELVÉTELT EGY VILÁGHÍRŰ LOS ANGELES-I STÚDIÓBAN, ÉS EGY VIDEóKLIPET IS. 

Tóth Vera, Rúzsa Magdi és Caramel is a Megasztárból indult

Biztos sokan emlékeznek rá, hogy az énekes tehetségkutató első győztese Tóth Vera volt, majd a nézettségi sikereken felbuzdulva jöttek egymás után az évadok, és a műsorban feltűnt tehetségek mára a magyar zenei élet megkerülhetetlen szereplői lettek. Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Tolvai Reni és Radics Gigi is győztesként kerültek ki a műsorból, és azóta telt házas koncertek, díjnyertes albumok, videóklipek, nemzetközi fellépések vannak mögöttük. De nem csak a nyertesek profitáltak a műsorból, hiszen – a teljesség igénye nélkül – Oláh Ibolya, Tóth Gabi, Dér Heni, Kökény Attila, Puskás Peti és Gáspár Laci mindannyian a Megasztárban lettek országosan ismertek és építettek karriert a műsor után.

Számomra sorsfordító élmény volt a Megasztár! Olyan lehetőséget kaptam ettől a műsortól 20 évvel ezelőtt, ami tényleg megváltoztatta az életem

– mondta Molnár Ferenc Caramel, hozzátéve, hisz benne, hogy ez a sikeres formátum 2024-ben is óriási lehetőséget jelenthet a tehetséges fiataloknak.

A megújuló műsorba szerdától lehet jelentkezni az alábbi linken.

(Borítókép: TV2)