Rúzsa Magdi elbizonytalanodott karrierjével kapcsolatban

2024.02.22. 16:11
Csütörtök és péntek este sokadjára is birtokba veszi a Papp László Budapest Sportarénát Rúzsa Magdi. A minden eddiginél személyesebb koncertekhez azonban rögös út vezetett, Rúzsa Magdi ugyanis elsősorban már anyaként, és nem énekesnőként tekint magára.

Artistákkal, művészekkel és meglepetésvendégekkel tűzdelt dupla arénakoncertre készül Rúzsa Magdi, aki a nagy nap előtt Instagram-oldalán szólt követőihez, elmondása szerint ugyanis mindenképp el szerette volna mesélni, hogyan is jutott el oda, hogy összerakja a 2024. február 23-án és 24-én látható show-t.

Rózsa Magdi felidézte, hogy az elmúlt két évben, hármas ikrei megszületése óta teljesen a feje tetejére állt az élete, és tulajdonképpen minden átértékelődött. Ugyan mindig megpróbálja megtalálni az egyensúlyt a karrier és a család között, most mégis úgy érzi, hogy elsősorban már anya, és nem énekesnő.

Amióta megszülettek a gyerekeim, azóta elsősorban anya lettem, és minden csak azután következik. Mellette nagyon igyekszem jelen lenni és dolgozni, de azért most egy kicsit minden más

– kezdte videóüzenetét Rúzsa Magdi. Az énekesnő szerint egy nagyon mély üzenetet hordozó show-val készülnek, a felkészülési időszak azonban nem volt könnyű számára, többször is elbizonytalanodott azzal kapcsolatban, hogy képes-e ezt még egyáltalán megcsinálni.

Valahogy valami történt, ami miatt kicsit elbizonytalanodtam ebben az egészben. Miközben önmagamat is kerestem, és azt, hogy vagyok-e én még egyáltalán ott, van-e létjogosultságom, tudok-e még egyáltalán színpadon álló ember lenni, aközben egy picit elvesztem. Azt sem tudtam, hogy mit akarok csinálni az Arénában, és hogy mi fog történni. Talán ezek azok a legmélyebb pillanatok, amikor hiszek abban, hogy a Jóisten ad egy fényt, ami megmutatja, hogy hogyan tovább

– nyílt meg követői előtt Rúzsa Magdi, aki ezután a mélypont után világosodott meg azzal kapcsolatban, hogyan is akarja felépíteni eddigi legőszintébb műsorát. Bár az énekesnő nem mondta ki, a fentiek alapján akár a visszavonulására is lehet következtetni. A teljes üzenetet alább nézheti vissza: