Sebestyén Balázs a nógrádiakat sértegette, erre IQ-párbajra hívták a helyiek

2024.02.28. 19:55
Sebestyén Balázs a reggeli rádióműsorában szólt be a nógrádiaknak, akikről a megjegyzése alapján azt gondolja, nem biztos, hogy értik a humort. A helyiek felháborodtak, egy balassagyarmati újságíró szellemi párbajra hívta a műsorvezetőt.

„Oda fél gőz is elég, úgysem értik, nem?” – így reagált Sebestyén Balázs a Rádió1 reggeli hétfői műsorában utalva az újdonsült műsorvezető, Ráskó Eszter balassagyarmati fellépésére. 

Ráskó Eszter – aki a közelmúltban lépett Vadon Jani helyébe a műsorban – amellett, hogy a reggeli műsort vezeti, standupfellépéseket is vállal, szerda este Nógrádban lép fel önálló estjével. Erre reagálva tett megjegyzéseket Sebestyén Balázs a régióra, mondván, Ráskó Eszter akár másnaposan is színpadra állhat, mert a balassagyarmatiak úgysem értik meg.

Az az a része az országnak, ahol egy kicsit nehezebben… Hol is van ez a Balassagyarmat? Lehozod hetven százalékkal

– mondta Sebestyén Balázs, hozzátéve, hogy csak viccelődik.

A balassagyarmatiaknak persze nem tetszett a beszólás, az egyik helyi újságíró szellemi párbajra hívta a műsorvezetőt – írja a acnews

Miután egy sokadrangú rádiós műsorvezető balassagyarmati mivoltomban megsértett, ezennel kihívom egy nyílt IQ-párbajra Balassagyarmaton! Szeretettel várlak, Balázs!

– üzente a rádiósnak.