Nyáron indul a Való Világ új évada, már várják a jelentkezőket

2024.02.28. 12:02
Ismét a lét lesz a tét, ugyanis tizenkettedszer is visszatér a Való Világ, Magyarország egyik legsikeresebb valóságshow-ja. Aki vállalja, hogy kiteszi az életét a nézők milliói elé, az már jelentkezhet is a legújabb szezonba, hogy önként vonuljon be az ország egyetlen luxusbörtönébe.

„Ha eddig nem mertél, most jelentkezz a Való Világ 12. évadába! Magyarország egyik legsikeresebb valóságshow-ja várja a jelentkezőket” – olvasható az RTL cikkében, amelyben arról adnak hírt, hogy a 2022 őszétől 2023 tavaszáig tartó VV11 után máris újabb évaddal jelentkezik a csatorna.

A valóságshow jelentkezőit egy „életre szóló kaland” és „többévnyi fizetés” ígéretével biztatja arra a csatorna, hogy költözzenek be a „luxusbörtönbe”, ahol hónapokat töltenek, és az RTL+-nak köszönhetően már nemcsak naponta egy órában a tévé képernyőjén, hanem huszonnégyből huszonnégy órában is a streamingen nyomon követhető, hogy mit csinálnak odabent.

A „reality” legújabb szezonja 2024 nyarán indul, „a tét most is hatalmas” – bár pontos információk még nincsenek a konkrét nyereményekről, viszont aki igazán talpraesett, az bőven profitálhat a bent töltött időből, gondoljunk csak Majkára, Nádai Anikóra vagy éppen Osváth Zsoltra.

Jelentkezni itt tudnak, akik meg akarnak mérettetni, és kellően exhibicionisták egy ilyesfajta műsorhoz.