18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy transznemű influenszer azzal vádolja Osváth Zsoltot, hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot

2024.03.03. 14:18
Az egyik népszerű hazai YouTube-csatorna egyik videójában azzal vádolta meg Osváth Zsoltot egy transznemű influenszer, hogy 30 évesen kielégített egy 16 éves fiút. A Noryna Diamond névre hallgató férfi azt állítja, hogy a szexuális aktus létesítésekor még kiskorú fiú a lakótársa volt, onnan tud az információról. Osváth Zsolt rágalmazásért perel.

A homoszexualitását nyíltan vállaló Osváth Zsoltot azzal vádolja egy transznemű influenszer, hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot, amikor ő maga 30 éves volt. A történet egy, a 2okos Extra YouTube-csatornára feltöltött videóban hangzott el, ahová vendégként hívták meg a magát Norynának nevező, születési nevén Norbert nevű influenszert. 

Noryna két fiatal youtuber sráccal, Balázs Kicksszel és ICE-szal beszélgetett a saját tiktokos botrányairól, amikor Osváth Zsoltra terelődött a szó. A transznemű influenszer azzal vádolta meg az egykori villalakót – ma már népszerű közösségimédia-sztárt –, hogy kielégített 30 éves korában egy 16 éves fiút. 

Hagyjuk már az Osváth Zsoltit. Tehát amikor huszonévesen meg 30 évesen egy 16 éves fiút kielégített, az normális teljesen? Tehát hogy egy kiskorút elégít ki? Ha már itt tartunk, hogy ő mennyire szent... Hagyjuk ezt a hülye dumát!

– fakadt ki Noryna Diamond. 

A beszélgetés egyik szereplője figyelmeztette az influenszert, hogy amit mond, akár rágalmazás is lehet, mire Noryna Diamond úgy felelt, nem az, mivel ismeri, akivel együtt volt Osváth, az illető ugyanis a lakótársa volt. 

Osváth Zsolt egy hétfőn megjelent videóban reagált a rágalmakra. Mint fogalmazott: összeszorul a gyomra, hogy erről egyáltalán beszélnie kell, egyúttal hangsúlyozta, hogy nem szokott 16 évesekkel szexuális kapcsolatot létesíteni, és nem követett el soha semmilyen bűncselekményt kiskorúak sérelmére.

Elmondta azt is, hogy minden olyan sajtóterméket be fog perelni, ahol megjelent ez a videó, és ahol megszülettek ezek a cikkek.

Mint ismert, Osváth Zsolt az egyik fő szervezője volt a gyermekvédelem ügyében rendezett influenszertüntetésnek, ahol többek között elmondta, hogy nevelőotthonban nőtt fel, így saját bőrén tapasztalta meg a gyerekek kiszolgáltatottságát.