Előkerült egy sosem látott kiskori fotó Diana hercegnéről

2024.03.04. 11:11
Diana hercegné öccse a napokban megosztott a közösségi oldalán egy 1967-ben készült fotót, amelyen a Spencer család három tagja látható.

Charles Spencer, a néhai Diana walesi hercegné öccse szombaton az Instagram-oldalára feltöltött egy eddig sosem látott családi fotót, amely még 1967-ben készült. 

Anyám, Diana és én, 1967 körül. Én 3 éves lehettem, Diana pedig 5-6 éves. Imádom, milyen boldognak tűnünk. Életemnek ebben a szakaszában anyám Buzznak hívott, mert úgy vélte, hogy egy meglehetősen boldog – és elfoglalt – méhecske végtelen energiája van bennem

– írta.

Mint ismert, 2023. november 16-án debütált a királyi család életéről szóló, A korona című sorozat utolsó évadának első etapja, ami hagy némi kivetnivalót maga után. A Diana hercegné halálát megelőző események mellett a széria a tragédiát követő történéseket is sorra veszi, köztük az akkor még herceg Károly románcát Kamilla hercegnével, illetve II. Erzsébet habozását, hogy szóljon a néphez. 

Február közepén pedig az Egyesült Királyságban egy újabb könyv debütált, amelyet Ingrid Seward jegyez, és amelynek középpontjában ezúttal III. Károly és II. Erzsébet áll. Mint írtuk, nem egy szokványos anya-fia kapcsolat volt az övék, mivel a királyi család tagjaiként némi távolságtartással viszonyultak egymáshoz. A királynő viszont csak idősebb korában tudta megadni azt a figyelmet gyermekének, amiről az áhítozott.