Először készültek fotók Katalin hercegnéről, mióta elhagyta a kórházat

2024.03.05. 09:37
Egy autóban fotózták le Kate Middleton walesi hercegnőt, aki már december óta nem mutatkozott év eleji műtétje miatt. A hercegnő III. Károly királlyal együtt lábadozik, de egyelőre nem árultak el részleteket betegségükről.

Katalin hercegné először bukkant fel az év eleji kórházi kezelése óta, amikor is információk szerint hasi műtéten esett át. Azóta is nagy titok övezi, milyen betegségből lábadozik január óta a leendő királyné, aki 2023 decembere óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. 

A Buckingham-palota akkoriban csak annyit közölt, hogy körülbelül 2 hétig marad kórházban és húsvétig nem vállal hivatalos szereplést.

Azonban most megtörni látszik a jég, ugyanis a hét elején sikerült lencsevégre kapni Katalin hercegnét. A walesi herceg felesége hétfőn egy édesanyja, Carole által vezetett autóban utazott, az angliai Windsor-kastély közelében. A kép tanúsága szerint napszemüveget viselt, és úgy tűnt, hogy egy kicsit mosolygott is.

A fotót közlő TMZ szerint rokonok és biztonsági emberek sem tartottak velük a rejtélyes út alkalmával.

III. Károly király is komoly betegséggel küzd

Bár III. Károly esetében sem tiszta, pontosan milyen betegséggel áll szemben – a palota kizárta a prosztatarákot, ám egy specialista szerint a király korában a húgyhólyagrák jelenthet még kockázatot.

 Az uralkodó a betegségéről saját maga értesítette szeretteit, így Harry herceg azonnal az Egyesült Királyságba utazott, mielőtt édesapja visszavonult volna a norfolki Sandrigham házba.

III. Károly a Sandringham házban lábadozik, arról viszont nincsenek információk, hogy találkoztak-e a szintén ezen a birtokon gyógyuló Katalin hercegnével.