Feljelentették Osváth Zsoltot

2024.03.06. 07:37
Tényi István volt fideszes politikus szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt tett feljelentést Osváth Zsolt ellen. A tartalomgyártót nemrég azzal vádolták meg egy internetes műsorban, hogy 30 évesen egy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Noryna Diamond névre hallgató férfi nemrég azt állította egy internetes műsorban, hogy Osváth Zsolt youtuber pár évvel ezelőtt szexuális kapcsolatot létesített egy 16 éves fiatallal.

A homoszexualitását nyíltan vállaló influenszer hétfőn reagált az elhangzottakra. Mint mondta, összeszorul a gyomra, hogy erről egyáltalán beszélnie kell. Hangsúlyozta, hogy nem szokott 16 évesekkel szexuális kapcsolatot létesíteni, és nem követett el soha semmilyen bűncselekményt kiskorúak sérelmére. 

Az influenszert ért állítások miatt Tényi István szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt tett bejelentést kedd reggel – írja a Magyar Nemzet. Tényi István indítványozta, hogy az ügyben a tényállás tisztázása érdekében az ügyészség rendeljen el feljelentéskiegészítést.

A volt fideszes politikus beadványában kiemelte, hogy „a gyermekekkel szembeni szexuális bűncselekmények a társadalomban, de a bűnözői körökben is egyértelműen megvetést váltanak ki, azok társadalmi megítélése szélsőségesen negatív”. Hozzátette, hogy ilyen típusú bűncselekmények beláthatatlan törést okozhatnak a gyermekeknek, pszichés problémákat kialakítva. 

Szemünk előtt zajlik az influenszerek kulturális forradalma. Olvassa el elemzésünket arról, hogyan léptek elő a virtuális térből az utcára az influenszerek, youtuberek 2024 elején, hogyan nőtte ki magát az interneten kommunikálók tábora netes véleményvezérré!