Harry herceg és Meghan Markle sem tudtak Katalin hercegné betegségéről

2024.03.23. 10:50
Egy bennfentes szerint a sussexi hercegi pár is csak a hivatalos közlésből tudta meg, hogy Katalin hercegnénél daganatos betegséget diagnosztizáltak. Harry herceg és felesége, Meghan Markle közös közleményt adott ki, amelyben jó egészséget és mielőbbi gyógyulást kívántak Kate Middletonnak.

Ahogy arról az Index is írt, Katalin walesi hercegné egy videóüzenetben közölte a nyilvánossággal, hogy daganatot diagnosztizáltak nála, és már meg is kezdődött a kemoterápiás kezelése. Mint mondta, január közepén hasi műtétje volt, amelynél eleinte még nem állapítottak meg rákot, de az operáció után kiderült, hogy mégis arról van szó.

Katalin hercegné hangsúlyozta: nehéz időszakon mennek keresztül, amelyben hatalmas segítséget jelent számára férje, Vilmos herceg. Hozzátette, hogy a gyógyuláshoz szeretnék megőrizni privát szférájukat.

A hercegnének többek között sógora és sógornője, Harry herceg és Meghan Markle is minden jót kívánt a felépüléshez.

Egészséget és gyógyulást kívánunk Katalinnak és családjának, és reméljük, hogy privát módon, békében tudnak majd megküzdeni a betegséggel

– írták.

A The Sun információi szerint a sussexi hercegi pár korábban nem tudta, hogy Katalin daganatos betegséggel küzd, Harry és Meghan – ahogy mindenki más – csak a videóüzenetből értesült a lesújtó hírről.

Vilmos és Harry között meglehetősen feszült a viszony, ebből adódhat, hogy Harry hercegék nem tudtak Katalin diagnózisáról. Mint arról beszámoltunk, a testvérek a múlt héten még anyjuk emlékére való tekintettel sem tudtak összefogni.