Bocsánatot kért az első sztár, amiért Katalin hercegnén gúnyolódott, de többen még hallgatnak

2024.03.24. 08:50
Blake Lively amerikai színésznő a napokban egy Instagram-sztorit tett közzé, melyben bocsánatot kért Katalin hercegné manipulált fotójával kapcsolatos vicce miatt.

Pénteken érkezett a hír, hogy Katalin hercegnét daganatos betegséggel diagnosztizálták, és már meg is kezdődött a kemoterápiás kezelése.

A walesi hercegné legutóbb 2023 decemberében vett részt nyilvános eseményen, majd kórházba vonult, hogy megműtsék, azután pedig egy ideig alig lehetett hallani róla. Mivel a palota akkor nem tért ki a beavatkozás okára, egyre hajmeresztőbb pletykák keltek szárnyra, eltűnése szinte felrobbantotta az internetet, és sok összeesküvés-elmélet született azzal kapcsolatban, hogy mi történhetett.

Kim Kardashian a hercegné eltűnésével kapcsolatban közzétett egy kilenc képből álló bejegyzést, melyhez odaírta: „Úton, hogy megkeressem Kate-et”. A betegség nyilvánosságra kerülése óta az amerikai médiaszemélyiség nem kért bocsánatot a walesi hercegnétől, és az erről szóló bejegyzést sem törölte profiljáról.

A későbbiekben Katalin hercegné váratlanul anyák napja alkalmából közzétett egy fotót, amiről később kiderült, hogy manipulálta, s ezért bocsánatot is kért, és azt írta, hogy időnként szokott kísérletezni a fotószerkesztéssel. Erre pedig többen, köztük Blake Lively amerikai színésznő is reagált, aki egy szándékosan rosszul szerkesztett és photoshoppolt fotót posztolt az Instagramján – írja a Variety.

A színésznő a képet azóta már törölte, és a walesi hercegné pénteki bejelentése után, miszerint daganatos betegséggel küzd, bocsánatot is kért, mint írta, a hírek fényében már nagyon bánja a viccelődést.