Videó készült Cara Delevingne leégett Los Angeles-i kúriájáról

2024.03.27. 06:24
Állítólag egy szeles éjszakán elszabadult villanyvezeték okozta azt a tüzet, amelyben Cara Delevingne szupermodell, színésznő Los Angeles-i kúriája teljesen leégett. Bár a színésznő nem volt otthon, mert éppen Londonban játszott egy darabban, de két macskájáért nagyon aggódott. Azóta kiderült: a cicáknak kutya bajuk.

Cara Delevingne szupermodell, színész Los Angeles-i kúriája – amely több mint 7 millió dollárt (átszámítva több mint 2,5 milliárd forint) ért – teljesen leégett és most romokban hever. A közeli fák és a pázsit is megperzselődött, de talán ez lesz a modell legkisebb problémája.

A tűz március 15-én hajnalban csapott fel a kúriában, amikor is segélyhívást intéztek a tűzoltósághoz. A lánglovagok közel százan több mint két órán keresztül küzdöttek a tűz eloltásáért – írta meg a TMZ, amely most új felvételeket osztott meg a leégett kúriáról.

Állítólag elektromos vezeték okozhatta a tüzet, amely elszabadult az éjszakai viharban, de a hivatalos ok szakértők általi kivizsgálása jelenleg is folyamatban van.

Delevingne teljesen összetört a hír hallatán, ugyanis nem volt otthon, mert éppen Londonban, a West Endben játszotta a Cabaret című darabot. Így tehát ő fizikailag biztonságban volt. Viszont ijedelme nem volt hiábavaló, hiszen két kedvenc macskája otthon volt a tűzesetnél, de biztosította a rajongóit, hogy ők is jól vannak.

Arról nincs hír, hogy Cara mikor tér vissza az ingatlanba – de nyilvánvalóan sok munka vár még rá a teljes helyreállításig.