Robbie Williamsnek rendszeres látogatói vannak: a földönkívüliek

2024.04.02. 10:35
A popsztár elmondása alapján azért őt keresik fel rendszeresen az idegenek, mert a státuszát és a népszerűségét akarják felhasználni. Williams szerint az ezeréves angliai otthonában nem, ám a 4 millió lakossal bíró Los Angelesben folyton találkozik velük. Az egyik dalára még elektromos vihart is okozott egy jelenség.

Robbie Williams úgy véli, a földönkívüliek szándékosan őt célozzák meg, hogy hírvivőjük legyen a Földön a hírneve miatt. Az 50 éves énekesnek már többször volt harmadik típusú találkozása, és korábban elárulta, hogy egyszer olyan közel látott egy ufót, hogy „teniszlabdával” is el tudta volna találni.

Egy másik alkalommal, amikor az Arizona című dalt írta az idegenekkel való kapcsolatfelvételről, egy „arany fénygömb” látogatta meg a stúdiót, amikor a zene szólt.

Robbie meg van győződve arról, hogy a földönkívüliek azért keresik fel őt, mert azt akarják, hogy használja fel popsztárstátuszát arra, hogy elmondja a világnak, hogy az igazság odakint van.

Néha azt gondolom – és próbálom szétválasztani a narcizmust és az egót, sokszor sikertelenül –, hogy rengeteg különböző elmélet van, hogy mindannyiunknak köze van ezekhez a dolgokhoz, de gyakran elgondolkodom azon, hogy a nyilvános szerepem miatt kell-e látnom. Azért kellene látnom, hogy beszélhessek róla? – vélekedett Robbie Williams a Daily Starnak.

A slágergyáros a legtöbb idegenekkel való találkozását Los Angelesben élte át, és úgy érzi, hogy az amerikai város – ahol közel 15 éve él többé-kevésbé – mágnesként vonzza a más világokból érkező látogatókat.

„Valamiért közelebb érzem magam Los Angelesben a »woo woo«-hoz, mint Angliában. Volt egy házam Wiltshire-ben, a telek és a ház ezeréves volt, és azt gondolnád, hogy ott elárasztanak a kísértetek vagy az ajtócsapódások, és mások tapasztalták is, de én nem. Csak amikor Los Angelesbe megyek, ahol élek, vagy éltem egy ideig, akkor érzem, hogy itt olyan, mintha örvények lennének, ez egy nagyon furcsa föld” – mondta a sztár.

A woo woo

Szokatlan hiedelmek, amelyeknek kevés vagy semmilyen tudományos alapjuk nincs, különösen a spiritualitással, miszticizmussal vagy alternatív gyógyászattal kapcsolatosak.

A 2008-ban a stúdiójában tett ufólátogatást dokumentálva korábban azt mondta: „Épp akkor írtam egy dalt, az Arizona címűt, ami az idegenekkel való kapcsolatfelvételről szól, és ezt játszottam.”

Ott álltam az erkélyen, és egy nagy aranyszínű fénygömb bukkant fel – azt hittük, hogy a Vénusz vagy a Mars vagy valami ilyesmi. Aztán véget ért a dal, és a gömb eltűnt. De aztán újra bekapcsoltuk az Arizonát, és a gömb újra felbukkant. Ez négyszer történt meg

– nyilatkozta az énekes.

„Ezután egy hatalmas elektromos vihar kezdődött, és ez a két nagy, hatalmas fénygömb elkezdett táncolni az égen. Olyan volt, mint egy egész fényshow, körülbelül egy órán keresztül” – zárta a sztorit Robbie Williams.