„Csaholós, fogatlan kutya” – Puzsér Róbert ismét nekiment Dopemannek

2024.04.17. 14:23
Tovább folytatódik a szájkarate Puzsér Róbert és Pityinger László, alias Dopeman között. A rapper nagyrészt már megbocsátott a kritikusnak, de elvárná a bocsánatkérést. A publicista „csaholós, fogatlan kutyának nevezte″ a zenészt, hozzátéve, hogy nem fél tőle.

Mint írtuk, Puzsér Róbert éles véleményt fogalmazott meg Pityinger Lászlóval, alias Dopemannel szemben.

A kritikus többek között „szociktól kunyeráló nersegédnek” nevezte a rappert. Puzsér Róbert szerint a kormánykritikus Dopeman ellenzéki szereplőből vált a NER és Orbán Viktor egyik fő támogatójává a nyilvánosságban.

Dopeman és Puzsér Róbert vitája azóta sem csillapodott. A rapper a Best magazinnak árulta el, hogy nagyrészt már megbocsátott a kritikusnak, de emberségből nála csúfosan megbukott. Dopeman szerint „csak egy beteg ember képes arra, hogy a huszonegy agyműtéten átesett, fogyatékkal élő” húgát és az édesanyját a szájára vegye – számolt be a Blikk.

A rapper megjegyezte, hogy Puzsér Róbert „legalja módon” kritizálta, ezért hiába tartja magát budai értelmiségének. Úgy látja, hogy a publicista jobban tenné, ha bocsánatot kérne, de erre nem sok esélyt lát. Mint mondta, biztos benne, hogy összefutnak még egyszer valahol, és akkor „majd kiderül, ki milyen hangulatban lesz”.

A Best magazin megkérdezte Puzsér Róbertet is, aki elmondta, hogy Dopeman is bántotta a családját, tehát viselje el a következményeit. „Elég már a siránkozásból, hol a gengszterbüszkeség?” – tette fel a kérdést a kritikus.

Csaholós, fogatlan kutya, aki ugat, de harapni nem tud. Ne a sleppje mögé bújjon. Jöjjön, vágjon szájba, ha akar. Én nem félek tőle

– fejtette ki a lapnak Puzsér Róbert.

Trágár üzenetváltásokig fajult a vita

Dopeman korábban Van, akinek semmi sem szent címmel töltött fel videót a YouTube-csatornájára, amelyben Puzsér Róbert kritikus neki címzett rapszámáról fejti ki a véleményét.

Dopeman arról beszél a videóban, hogy válaszrapszámot akart írni Puzsér csattanós, Ha a buddhaság fájna című új dalára, de családja kérésére inkább letett róla. A rappernél főként az verte ki a biztosítékot, hogy a publicista Pityinger anyját és húgát is megemlíti a dalában. Dopeman ipari b*zinak nevezte Puzsért, majd azt is kifejtette, hogy kereste telefonon a kritikust, de ki volt kapcsolva.

Veréssel konkrétan nem fenyegette meg Puzsért, de azt mondta, jobban teszi, ha ezentúl kikerüli, amikor meglátja valahol. Továbbá felvetette annak a lehetőségét, hogy váratlanul megjelenhet a kritikus egyik állandó műsora, az Apu azért iszik, mert te sírsz című podcast felvételén.

Aranyköpések

Könyv az életünkről, mindennapjainkról, azok nehézségeiről 14 kortárs író egy inspiráló novelláskötetben

MEGVESZEM
Puzser

„Tizenkét év munkája ez a könyv. A legtöbb, ami tőlem telt.”
Puzsér Róbert.

MEGVESZEM