2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Az ATV-hez igazol Tokár Tamás és Kadarkai Endre

Untitled-1
2024.05.27. 10:07
Tokár Tamást a Start és Start+ műsorokban lehet majd látni július közepétől, míg Kadarkai Endre esetében egy új produkció van készülőben.

Az ATV szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint az idei őszi szezonra ismert műsorvezetőkkel, illetve egy új heti műsorral erősítenek. Mint megfogalmazták, a csatorna képernyőjén egész nyáron láthatóak lesznek a Start, az Egyenes beszéd, a Fórum, az Aktuál és a Civil a pályán hírműsorok, továbbá augusztus végén kerül adásba A nagy dilemma című heti műsor, amelynek élén Kadarkai Endre lesz látható. A közlemény szerint az adásba két-két sztárvendég érkezik majd, akik a műsorban feltett morális, társadalmi, valamint kulturális kérdésekre, állításokra reagálhatnak négyféle módon: „nagyon egyetért, egyetért, nem ért egyet, nagyon nem ért egyet”.

Kadarkai Endre csatlakozása mellett más változás is lesz, mivel július 15-től Tokár Tamás csatlakozik Krug Emília, Köböl Anita és Bodacz Balázs mellé a Start és Start+ állandó műsorvezetőjeként. Mint ismert, Tokár még 2023 tavaszán, öt év után hagyta ott a Fókusz című műsort az RTL-nél.

A Startban hosszabb ideje házon belül, ideiglenesen oldottuk meg a férfi műsorvezetők pótlását, amiért köszönet Rónai Egonnak és Szlazsánszky Ferencnek. Hosszas keresés után találtuk meg a feladatra Tokár Tamást, aki hamar meggyőzött minket, így júliustól vele lesz teljes a reggeli csapat. Nagyon örülünk annak is, hogy Kadarkai Endre csatlakozik az ATV-hez. Talk műfajban generációja egyik legjobb és legelismertebb képviselője

– mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a közlemény szerint.

(Borítókép: Tokár Tamás és Kadarkai Endre. Fotó: Kaszás Tamás / Index)