2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Brad Pitt teljesen magára maradhat, a lánya is elhagyta a vezetéknevét

GettyImages-1465864259
2024.05.31. 10:30
Egyre inkább úgy tűnik, hogy bár színészként továbbra is a csúcson van, teljesen széthullhat Brad Pitt magánélete. A 60 éves amerikai színész évek óta húzódó válási csetepatéja legújabb fejezetében ugyanis már nemcsak Angelina Jolie, de közös gyermekeik is ellene fordultak. Olyannyira, hogy 18 éves lánya a hétfői születésnapján azzal lepte meg magát, hogy elhagyja a Pitt vezetéknevet.

Továbbra sem csitul Angelina Jolie és Brad Pitt évek óta húzódó válása, a szőlőbirtokukért folyó harc és a gyermekeik felügyeleti jogáért folytatott csata egyelőre pedig korántsem kedvez a kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas Pittnek.

Volt felesége mellett ugyanis egyre inkább úgy tűnik, hogy gyermekei is teljesen hátat fordítanak neki. Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Pax Jolie-Pitt, a házaspár örökbefogadott fia többször is nyíltan bírálta édesapját, világklasszis s*ggfejnek nevezte, és felrótta neki azt, hogy tönkretette mindenki életét, aki közel áll hozzá. 

Amennyire széles szakadék húzódik Brad Pitt és gyermekei között, annyira nagy az egyetértés a testvéreknél, akik közül már többen is hangot adtak annak, hogy a színész viselkedése miatt nem szeretnék tovább a vezetéknevét viselni, nemrég pedig ebben komoly lépések is történtek. Először Vivienne Jolie-Pitt hívta fel magára a figyelmet ezzel a héten, aki egy Broadway-produkció rendezésében működött közre, a 15 éves lány pedig nevét itt már szimplán Vivienne Jolie-ként tüntették fel a stáblistán. 

Ennél is komolyabb lépésre szánta el magát a páros másik lánygyermeke, Shiloh Jolie-Pitt, aki hétfőn 18. születésnapját ünnepelte már, a buli pedig meglehetősen rendhagyóra sikeredett.

TMZ információi szerint ugyanis

hivatalosan is beadta a névváltoztatási kérelmét, azaz a jövőben csak édesanyja vezetéknevét szeretné viselni. 

Bár a táncosnő névváltoztatási kérelmét még nem teljesítették, új neve – amelyet valószínűleg jóváhagynak – egyszerűen Shiloh Jolie lesz. Mindez amiatt különös, mivel nemrég még arról nyilatkoztak a bennfentesek, hogy a lány állítólag azt tervezi, hogy anyja akarata ellenére édesapja villájába költözik

Vivienna és Shiloh mellett az egykori pár legidősebb lánya, Zahara hat hónappal ezelőtt került a címlapokra azzal, hogy teljes neve helyett csak anyja leánykori nevét hajlandó használni.

Eközben a Us Weekly 2021-ben arról számolt be, hogy a színészek fia, Maddox nem használja a Pitt vezetéknevet a nem hivatalos dokumentumokon, hanem a Jolie-t használja. A színésznő azonban állítólag akkor nem támogatta a vágyát, hogy törvényesen megváltoztassa a nevét, így ő a legfrissebb információk szerint egyelőre még Jolie-Pittként fut, bár vélhetően már nem sokáig.  

(Borítókép: Brad Pitt 2021-ben. Fotó: JC Olivera / Getty Images)