2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Virágláda blokkolja Kern András kedvenc parkolóhelyét

2024.06.02. 13:48
Nem lesz most már könnyű bejutni a pékségbe, de veszélyes sem. Ahogy a polgármester ígérte, virágblokád állja útját a szabálytalanul parkolóknak.

A II. kerületi önkormányzat virágládát tett ki Kern András színművész kedvenc és illegális parkolóhelyére, a Margit körút és Frankel Leó utca sarkára. A „Frankel LEgO” névre hallgató virágtartó hírét a polgármester, Őrsi Gergely tette ki Facebook-oldalára.

A sarok már elhíresült arról, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész szeret ideállni, ha beugrik a pékségbe. Sokszor jár a tilosban, ha nem talál helyet, tavaly szeptemberben el is mondta, hogy ide, a Margit híd budai hídfőjéhez nagyon kellene egy parkoló, mert lehetetlen megállni a környéken.

Ehelyett virágládát kapott, Őrsi Gergely már ősszel elmondta, hogy parkoló helyett ide is virág kerül majd, hogy ne parkoljon ide senki.

Akkor név nélkül ugyan, de megrótta a színészt, aki szabálytalan parkolásával veszélyezteti a gyalogosokat is. Mint arról az Index is többször hírt adott, a színész, ha szükségesnek érzi, bárhol megáll.

Utoljára áprilisban az V. kerületi Balassi utcában állt fel szabálytalanul a járdára, hogy gyorsabban bejusson a Culinaris üzletébe. Októberben a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési eljárást indított ellene. Bár már többször megígérte, hogy leszokik a tilosban parkolásról, de úgy látszik, nem sikerül.