2024. június 18. 18:00
Törökország
Georgia
BVB Stadion Dortmund I. forduló
2024. június 18. 21:00
Portugália
Csehország

Szexuális erőszakkal vádolják az amerikai énekest

2024.06.05. 09:01

A 47 éves amerikai dalszerzőt, The-Dreamet, aki Terius Gesteelde-Diamant néven született, szexuális erőszakkal vádolta meg korábbi pártfogoltja, Chanaaz Mangroe – írja a BBC.

A kereset szerint az énekes többször kényszerítette szexuális együttlétre a 33 éves nőt, amelyeknek következtében zúzódások keletkeztek rajta, továbbá olyan mértékben fojtogatta, hogy a nő majdnem elvesztette az eszméletét, és megerőszakolta őt egy furgonban.

Chanaaz Mangroe azt is állítja, hogy Terius Gesteelde-Diamant bezárta őt egy sötét szobába, és „csak akkor hagyta abba az erőszakos szexet vele, ha a nő azt mondta, hogy szereti őt”.

A kereset szerint Chanaaz Mangroe kártérítést követelt az elmaradt bérekért, valamint a mentális fájdalomért és a gyötrelmekért, amit átélt. A nő elmondta, hogy életének egyik legnehezebb döntése volt, hogy beszámolt a vele történtekről.

Amit Dream tett velem, lehetetlenné tette, hogy olyan életet éljek, amilyet elképzeltem magamnak, és hogy énekesként és dalszerzőként kövessem a céljaimat

– jegyezte meg.

„Végül a hallgatásom túl fájdalmas lett, és rájöttem, hogy el kell mondanom a történetemet, hogy meggyógyuljak. Remélem, hogy ezzel másoknak is segítek, és megelőzhetem a jövőbeni szörnyű bántalmazásokat” – tette hozzá.

Terius Gesteelde-Diamant, aki dalokat írt Beyoncé, Rihanna, Justin Bieber és Mariah Carey számára is, tagadta a vádakat.

„Ellenzem a zaklatás minden formáját, és mindig is arra törekedtem, hogy segítsem az embereket karriercéljaik megvalósításában” – áll az énekes közleményében.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.