2024. június 23. 21:00
Svájc
Németország
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 23. 21:00
Skócia
Magyarország

Súlyos betegségben szenved a Sziget egyik sztárfellépője

2024.06.07. 05:57
Halsey-t már két éve kezelik súlyos betegségekkel. Most közösségimédia-oldalán közölte, hogy milyen régóta szenved és mikortól lesz majd egészséges.

Halsey, az idei Sziget egyik fellépője Instagram-oldalán közölte, hogy súlyos betegségekkel küzd.

A 29 éves énekesnő posztjában megjelölte a Leukémia és Limfóma Társaságot, és a Lupus Kutatási Szövetség Instagram-oldalait, mert ezeket adományokkal fogja támogatni.

Bár nem írta le konkrétan, hogy leukémiás lenne, vagy hogy lupusszal diagnosztizálták volna, de nagy a valószínűsége, hogy ebben a betegségben szenvedhet. 

A lupus egy autoimmun betegség, amelynél a szervezet immunrendszere megtámadja az egészséges sejteket, ez fájdalommal, lázzal, kiütésekkel, szervkárosodással járhat.

A 29 éves énekesnő több kórházi videót is feltöltött, és az egyikben azt mondta, már most idősnek érzi magát (feltehetően a betegségek miatt), de hozzátette: ad magának 2 évet, 30 éves kora után újjászületik, és már nem lesz beteg. 

Szuperdögösen fogok kinézni és rengeteg energiám lesz

– mondta, hozzátéve, hogy ezzel újra akarja kezdeni a húszas éveit.

Az énekesnő már régóta küzd egészségügyi problémákkal, endometriózisáról többször is beszélt publikusan, de azt is elmondta, a zene mindig vigaszt nyújtott neki. Állapota akkor súlyosbodott, mikor három éve megszületett kisfia.

Halsey a tervek szerint augusztus 8-án lép fel a Szigeten.