2024. július 5. 18:00
Spanyolország 0
Németország 0
StuttgartArena Negyeddöntő
2024. július 5. 21:00
Franciaország
Portugália

Sebestyén Balázs elaludt, nélküle indult a műsor a Rádió 1-en

2024.06.10. 08:02
Rendhagyó módon indult hétfő reggel a Balázsék a Rádió 1-en, miután Sebestyén Balázs elaludt, így Ráskó Eszter és Rákóczi Feri nélküle kezdték el a műsorvezetést. Sebestyén Balázs végül valamivel hét óra után jelentkezett be a műsorba, és azonnal magyarázatot adott a késésre.

Sebestyén Balázs nélkül indult a Balázsék című műsor a Rádió 1-en, így az Ráskó Eszter és Rákóczi Feri elnézéskérésével indult – vette észre a 24.hu

„Választás volt, választásiműsor-nézés, választási műsor nézésével való együtt ivás, és ilyenek, úgyhogy ezért kicsit megcsúsztunk, de itt vagyunk” – mondta Rákóczi Feri, aki azonnal hozzá is tette, hogy szerinte Sebestyén aligha ivott.

Később az is kiderült, hogy Sebestyén Balázs már úton van a stúdióba, és hamarosan megérkezik. „Bocsássatok meg nekünk, vannak ilyen reggelek, még Sebestyén Balázs is elaludhat” – tette hozzá.

Ráskó Eszter megjegyezte, hogy szerinte csak „nem mer feljönni”, és „lent sír a kocsijában”, utalva ezzel arra, hogy Sebestyén Balázs nyíltan kiállt az LMP főpolgármester-jelöltje, Vitézy Dávid mellett.

Sebestyén végül hét óra után nem sokkal bejelentkezett a műsorba, és azonnal magyarázkodni is kezdett.

Itt vagyok, gyerekek! Kicsit elaludtam, igen. Éjszaka forgattam, 23:00-ra értem haza, belenéztem még a választási műsorba éjfélig, aztán eldőltem. Ötkor felkeltem, megnéztem az eredményeket, és nyomban visszafeküdtem. 6:18-kor ébredtem aztán, gyorsan bediktáltam valami Viber-üzenetet, és indultam

– mondta a műsorvezető.