Taylor Swift összeomlott a londoni koncert közben

2024.06.24. 10:03
Taylor Swift Eras turnéjának utolsó állomása Londonban zajlott, de nem akármilyen meglepetés érte az énekesnőt a színpadon. Miközben a közönség soraiban Hugh Grant, Mila Kunis és Paul McCartney bulizott, ő elájult a megdöbbenéstől.

Taylor Swift vasárnap este lépett fel az Eras turné londoni állomásának harmadik, egyben utolsó estéjén, mikor barátja, a Kansas City Chiefs játékosa, Travis Kelce csatlakozott hozzá a színpadon. Swift a megdöbbenéstől összeomlott, és Kelce-nek kellett a karjába kapni, majd segített neki átöltözni és az arcát is bepúderezte. Na persze mindez a show része volt csupán, de nagyot ütött, olvashatjuk a Variety-n.

A frakkba és cilinderbe öltözött Kelce a Wembley Stadionban megrendezett show közben pattant a színpadra, mikor az énekesnő az I Can Do It With a Broken Heart-ot énekelte éppen. A sportoló felbukkanása azért is volt sokkoló, mert ugyanúgy volt beöltözve, mint Swift táncosai, fekete-fehér szmokingban.

De nem ő volt az egyetlen meglepi, mert Swifthez hamarosan csatlakozott Gracie Abrams énekesnő is, akivel duettben adták elő az Us című számot. A dalt együtt írták Abrams The Secret of Us című albumára. Swift egyedül kezdte énekelni a nótát, majd megjelent Abrams, Swift pedig a közös munkáról kezdett beszélni a közönségnek.

Miután Abrams is elhagyta a színpadot, Swift belecsapott az Out of the Woods akusztikus verziójába, amit kicsit összemixelt a Clean című dallal.

Bár nem volt az ismert, a koncerten jelen lévő sztárok listáján (mint például Hugh Grant, Tom Cruise, Liam Hemsworth, Rachel Zegler, Mila Kunis vagy Ashton Kutcher), a szemfüles jelenlévők felfigyeltek Paul McCartney-ra is, aki a But Daddy I Love Him! számra táncolt a nézőtéren. 

A 63 éves Hugh Grant az X-en köszönte meg az énekesnőnek az élményt és a bejegyzést úgy írta alá: „Egy idősödő londoni fiú, a felesége és egy izgatott 8 éves.”

Péntek este Swift Vilmos herceggel készített szelfit, aki 42. születésnapját ünnepelte a koncerten gyerekeivel, Györggyel és Saroltával. Az énekesnő egyébként augusztusban visszatér a Wembley-be és majd akkor zárja le igazán az Eras turné európai szakaszát.