2024. július 1. 18:00
Franciaország
Belgium
Düsseldorf Arena Nyolcaddöntő
2024. július 1. 21:00
Portugália
Szlovénia

Ariana Grande szívesen vacsorázna Jeffrey Dahmerrel, kiakadtak az áldozatok hozzátartozói

Untitled-1
2024.06.29. 11:36
Sokkoló kijelentést tett Ariana Grande, az énekesnő állítása szerint Jeffrey Dahmerrel ülne le legszívesebben egy asztalhoz vacsorázni. A sorozatgyilkos körüli felhajtás így éppen, hogy csak enyhült a Netflix sorozatának megjelenése után, újra szárnya kaphat, hiszen temérdek rajongója van a kétszeres Grammy-díjas, 31 éves előadónak. Éppen emiatt is háborodtak fel a gyilkos áldozatának rokonai, akik szerint Ariana Grande-nél komoly bajok vannak fejben, és addig nem fogja átérezni az ő fájdalmukat, amíg vele nem történik ilyen.

Ahogyan arról korábban az Index is beszámolt, bármennyire is abszurd és elképesztő, hatalmas rajongás és felhajtás övezte Jeffrey Dahmer történetét, miután a Netflix feldolgozta az egyik legbrutálisabb sorozatgyilkos életét.

Mindez alapvetően amiatt nem lenne meglepő, hogy a filmekben feltűnő gonoszért és rosszfiúkért általában legalább annyian rajonganak, mint a hősökért, azonban egy valós történetet feldolgozó szériának aligha kellene ilyen hatást kiváltania, pláne úgy, hogy Dahmer bizonyítottan 17, ám lehet, hogy jóval több emberrel végzett kegyetlenül. 

Nyilván senki sem szeretné azt hallani, hogy a brutálisan megölt szerettének gyilkosát tömegek istenítik, így az sem különösebben furcsállandó reakció, amelyet az amerikai sorozatgyilkos egyik áldozatának édesanyja tett, miután Ariana Grande felbosszantotta. 

Igen, a mindig ártatlannak és jó kislánynak tűnő énekesnőről van szó, aki ezúttal nem a színpadon hívta fel magára a figyelmet, hanem egy podcastben. A műsorban ugyanis

Ariana Grande azt mondta, hogy ha választhatna élők és halottak közül is, hogy kivel ül le egy asztalhoz vacsorázni, akkor valószínűleg Jeffrey Dahmer lenne a partnere.

A válasz persze nem csak a rajongóit sokkolta, hanem a fia elvesztését a mai napig feldolgozni képtelen édesanyát, Shirley Hughest is, akinek fiát, Anthony „Tony” Hughest szintén Dahmer gyilkolta meg. Tony, aki egyébként süketnéma volt, 1991-ben találkozott későbbi gyilkosával egy melegbárban, és mindössze 31 éves volt, amikor Dahmer az otthonában bedrogozta, majd kegyetlenül végzett vele.

Sajnos amíg ez nem történik meg vele és a családjával, egyszerűen nem tudja, min megyünk mi keresztül. Számomra úgy tűnik, hogy megbolondult. Nem divatos vagy vicces azt mondani, hogy szeretett volna vele vacsorázni. Nem is olyasvalami, amit a fiataloknak kellene mondanod, ő mégis ezt tette

– mondta Shirley Hughes, Anthony „Tony” Hughes édesanyja a TMZ-nek .

A nő kifejtette, hogy Ariana Grande megjegyzései továbbra is csak a gyilkos népszerűségét növelik, így arra szólította fel az énekesnőt, hogy kérjen bocsánatot, és tegye nyilvánvalóvá rajongói számára, hogy kijelentései elfogadhatatlanok.

(Borítókép: Ariana Grande és Jeffrey Dahmer. Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue, Curt Borgwardt / Sygma / Getty Images)