Ittas vezetésén viccelődött Justin Timberlake bostoni koncertjén

2024.07.01. 11:18
Letartóztatták Justin Timbelake-et június 18-án hajnalban a New York állambeli Sag Harbornál. Többszöri szabálysértés miatt figyeltek fel a rendőrök a popsztár autójára, akiről az igazoltatás során kiderült, hogy erősen ittas. Az énekes legutóbbi, bostoni koncertjén noha viccelődött az esettel, 2024 júliusának végén bíróság elé kell majd állnia.

Még 2024 júniusának közepén tartóztatták le Justin Timberlake-et, miután Sag Harbornál ittas vezetésen kapták. A zenészre akkor lettek figyelmesek a rendőrök, miután nem állt meg egy stoptáblánál, majd a sávtartással is gondjai akadtak.

Amikor igazoltatták, a rendőröknek feltűnt, hogy szemei vörösek, tekintete üveges – ezek letartóztatási fotóin is látszanak –, lehelete pedig alkoholtól bűzlik. A hivatalos papírok alapján:

Képtelen volt egyszerre több dologra figyelni, beszéde lelassult, járása bizonytalan volt és minden helyszíni józansági teszten rosszul teljesített.

Nem aggódnak

Az eset kapcsán már a bírósági tárgyalás napját is kiírták, amire július 26-án kerül sor. A Sky News értesülései szerint a zenész igazoltatáskor még azt is dörmögte az orra alatt, hogy ez majd tönkreteszi a turnéját. Timberlake mindenesetre tagadja ezeket a vádakat, ügyvédje állítsa szerint pedig „erélyesen megvédi” majd képviseltjét.

Az NSYNC egykori sztárja elég határozott dolgában. Legutóbbi, bostoni koncertjén még poénkodott is az esettel

Van itt bárki, aki kocsival jött ma este? Csak viccelek

– hangzott el, amire a közönség, ismerve, vagy nem ismerve a történteket, éljenzésben és nevetésben tört ki.