2024. július 5. 18:00
Spanyolország 2
Németország 1
StuttgartArena Negyeddöntő
2024. július 5. 21:00 ÉLŐ
Portugália 0
Franciaország 0

Nagy bejelentést tett az RTL a Sztárboxról, több szereplőt is megneveztek

2024.07.03. 11:40 Módosítva: 2024.07.03. 11:41
2023 egyik legnézettebb műsorában, a Sztárboxban hamarosan újra ringbe szállnak a hírességek. A többfordulós versenysorozat 2024-ben még egy súlycsoporttal bővül, így idén már a férfiaknál is lesz könnyűsúly.

Hamarosan újra képernyőre kerül a nagy sikerű Sztárbox az RTL-en. A versenyzők már hónapok óta készülnek a megmérettetésre a Sztárbox szakmai supervisora, Kovács Kokó István vezetésével.

A Sztárbox hatására rengetegen ragadtak bokszkesztyűt a hírességek közül is, és nem titkolt vágyukká vált, hogy versenybe szálljanak. Emiatt az alkotók a férfi könnyűsúly súlycsoportjával bővítették a mezőnyt, amelyben nyolc elszánt sztár mérkőzik meg egymással a bajnoki övért. Ők a következők:

  • Dóra Béla színész, a Keresztanyu és a Drága örökösök színésze felkereséskor épp egy olyan időszakon ment keresztül, amikor újra akarta gondolni az életét, ezért kapott a lehetőségen, hogy valami mást is kipróbáljon a színészeten kívül. Azóta pedig gőzerővel készül a mérkőzésekre.
  • Horváth Tomi énekes a tavalyi Sztárbox-döntőn határozta el, hogy nem retten vissza a kihívástól és 2024-ben ő is ringbe száll. Napi két edzése mellett titokban még a saját koncertjein is az ütéseit tökéletesíti – persze, csakis háttal a közönségnek, hogy senkinek se tűnjön fel, mit csinál.
  • Miller Dávid színész, műsorvezető gyerekkorában mindig a nagymamájával nézte Kokó és Madár meccseit a tévében, ezért szívmelengető számára, hogy most őt nézheti a ringben a nagymamája. A műsorvezető bár sosem volt agresszív, régóta vonzódik a küzdősportokhoz, még a ketrecharcot is kipróbálta, de az esetleges sérülések miatt nem engedhette meg magának, hogy komolyan elmerüljön ebben a világban.
  • Pachert Balázs üzletember mindig is művészléleknek tartotta magát, de a Sztárboxban lehetőséget látott arra, hogy megmutathassa másik oldalát is.
  • Sánta László színész édesapjának is szeretne bizonyítani a Sztárboxban, már a tavalyi évadot nézve érezte a sejtjeiben, hogy ott akar lenni a következőben. Azóta teljesen beszippantotta az ökölvívás, még álmában is a ringben gyakorolja a kombinációkat.
  • Sárközi Ákos séf úgy érzi, a kanapén ülve könnyűnek tűnhetnek a bokszmérkőzések 2 perces menetei, de a valóságban ez bizony kőkemény sport. Rácz Jenő teljesítménye a Sztárbox előző évadában inspirálóan hatott a séfre.
  • Varga Ádám színész tavaly még online műsorvezetőként dolgozott a Sztárboxban, de már akkor tudta, hogy ezt ő is ki akarja próbálni. Sok interjúalanyával kekeckedett ezalatt, akik közül néhánnyal most akár szembe is találkozhat a ringben.
  • Varga Viktor énekes szerint most, a Sztárbox brutális edzései alatt érik férfivá. Bár a koncertjeit még végigcsinálja, a zeneszerzésre már nem futja az erejéből, mert mire hazaér, a fáradtságtól elfekszik a zongorán.

Az is hamarosan kiderül, hogy kik és mikor csapnak össze a súlycsoporton belül. Az összecsapásokat ebben az évadban is, élőben a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban láthatják a helyszínre érkezők és otthon a tévénézők.