2024. július 6. 18:00
Anglia
Svájc
Düsseldorf Arena Negyeddöntő
2024. július 6. 21:00
Hollandia
Törökország

Tom Hanks fia iszonyú kemény drogfüggő volt

2024.07.03. 18:14
Lecsúszott, kokainos arcok szóltak rá, hogy vissza kell vennie, annyira nem tudott leállni az anyaggal. Amikor szülei észrevették, azonnal rehabra szállították.

Chet Hanks, Tom Hanks és Rita Wilson 33 éves fia egy podcastben mesélt arról, milyen komoly drogproblémái voltak korábban. Most már azt mondja, nincs rosszabb a drognál, ami nem hagy aludni, sem enni.

Olyan erős volt a függősége, hogy olykor úgy érezte magát, mint Al Pacino Tony Montanája az 1983-as A sebhelyesarcú című filmben. Montana egy drogkartellt vezetett és rengeteg kokaint fogyasztott.

Chet igazi kokainfüggőkkel lógott, de már ők szóltak rá, hogy

lassítson, mert túltolja a dolgot.

Mint mondta, 17 évesen kezdődtek problémái, amikor szülei is észrevették, hogy valami nincs rendben vele. Ekkor egy nap arra ébredt hajnali 4-kor, hogy két marcona fickó áll az ágya lábánál, akik szülei szorgalmazására elvitték rehabra.

Chet szerint Hanksék aggódtak, amikor megváltozott. Évekig „jó, ártatlan” gyerek volt, átlagos tinédzser, majd jöttek a balhék. De a szüleit mindig is nagyon szerette.

A rehab valahol „Amerika legelhagyatottabb részén volt”, és egyszer megpróbált elszökni. Mára már szerencsére teljesen felépült függőségéből – közölte.