2024. július 6. 18:00
Anglia
Svájc
Düsseldorf Arena Negyeddöntő
2024. július 6. 21:00
Hollandia
Törökország

Új Barbenheimer születhet?

2024.07.03. 14:11
A Barbenheimer után jöhet a Wickiator, a Wicked és a Gladiátor 2 után szabadon? November 22-e ugyan még messze van, de a mémkészítők már most sem unatkoznak.

A Wicked és a Gladiátor 2 szerelemgyermeke lehet az új Barbenheimer. Az elmúlt évben ez a kifejezés takarta a két slágerfilm, a Barbie és az Oppenheimer fúzióját, melyből rengeteg mém született.

A fentebb említett két idei alkotás pedig szintén egy napon debütál a mozikban, mely az internet népének egy kiváló lehetőséget adott arra, hogy újabb, Barbenheimerhez hasonló képeket készítsen.

Már a lehetséges szóösszevonások is megvannak erre a verzióra, mint például a Gladicked, a Glicked vagy a Wickiator. Jelenleg az utolsó vezet a közösségnél, de az eddig elkészült mémek önmagukért beszélnek.

A két film története nem is lehetne eltérőbb, a Wicked az ismert Broadway-musical alapján készült, ahol a főhősnő zöld bőrszíne miatt nem megértett lélek, de később ráébred igazi erejére, míg társa egy ambiciózus szőkeség, akinek fel kell fedeznie igaz szívét.

A Gladiátor 2 pedig igazi ókori római történet, melynek főhőse az első részben szereplő Lucius fia, aki felnőtt és készen áll a konfrontációra a Pedro Pascal által alakított tábornokkal.