Margot Robbie babát vár

2024.07.08. 07:08
Margot Robbie Oscar-díjra jelölt ausztrál színésznő 2016 óta él boldog házasságban Tom Ackerley-vel, amelynek gyümölcse hamarosan, mintegy kilenc hónap múlva megérkezik. A Barbie sztárja ugyanis babát vár.

Margot Robbie, a Barbie sztárja és férje, Tom Ackerley első közös gyermeküket várják – írja a People magazin.

A szerelmesek még 2013-ban találkoztak először a Suite Française című második világháborús dráma forgatásán, ahol a férfi rendezőasszisztensként, a nő pedig a kamera előtt állt. Végül 2016 decemberében házasodtak össze egy zárt körű ceremónia keretében, az ausztráliai Byron Bay-ben. Az eljegyzésüket az esküvőjük előtt nem jelentették be.

Margot Robbie és Tom Ackerley először barátok voltak, és együtt dolgoztak a LuckyChap nevű produkciós cégnél egy négyfős produceri csapatban, amelyben Margot Robbie gyerekkori barátnője, Sophia Kerr és Josey McNamara is helyet kapott.

A cég több filmet és tévésorozatot is készített, köztük az Én Tonya, a Birds of Prey és a Barbie című alkotást, ezek közül mindegyikben Margot Robbie volt a főszereplő.

A múlt hónapban Tom Ackerley a The Sunday Timesnak nyíltan beszélt arról, hogy ő és Margot Robbie hogyan tartják egyensúlyban magán- és szakmai életüket.

Napi 24 órát töltünk együtt

– mondta, majd hozzátette, „Ez zökkenőmentes. Nincs olyan, hogy bekapcsoljuk, kikapcsoljuk. Minden egy dologgá vált”.