Eddie Murphy megházasodott

2024.07.13. 11:09
Kedden hivatalosan is összeházasodott Eddie Murphy színész és Paige Butcher színésznő. A ceremóniára Anguilla szigetén került sor.

A 63 éves Eddie Murphy és a 44 éves ausztrál színésznő, Paige Butcher 2018 szeptemberében jegyezték el egymást, most pedig össze is házasodtak. A párnak van egy közös 8 éves lánya, Izzy Oona és egy 5 éves fia, Max Charles.

Murphy és Butcher július 9-én, kedden, Anguilla szigetén kötötték össze életüket egy zárt körű ceremónia keretében, a család és a közeli barátok részvételével. Murphynek ez a második, Butchernek pedig az első házassága.

Az eseményre kevesebb mint egy hónappal azután került sor, hogy Murphy és Butcher együtt lépett a vörös szőnyegre a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley címre keresztelt akcióvígjáték június 20-i premierjén Los Angelesben. 

A People magazin szerint Murphy és Butcher 2012-ben kezdtek randizni, majd 2016-ban megszületett első közös gyermekük, Izzy. 2018-ban – két hónappal az eljegyzés után – érkezett második gyermekük, Max. Murphynek egyébként 10 gyermeke van.