Titokzatos karakter bukkant fel a Deadpool legújabb előzetesében

2024.07.17. 07:56
Újabb részletek derültek ki a Deadpool és Rozsomák című film titokzatos Lady Deadpool karakteréről. A szőke szépséget sokan úgy gondolják, Ryan Reynolds felesége, Blake Lively játssza, mások szerint viszont Taylor Swift alakítja.

Újabb előzetes jelent meg Shawn Levy Deadpool és Rozsomák című filmjéről. A trailer elején ezúttal a titokzatos új karakter, Lady Deadpool vörös csizmáján és jellegzetes övén túl a szőke haja is felvillant.

A film korábbi előzetese után a rajongók többsége úgy gondolta, a rejtélyes szereplőt Ryan Reynolds felesége, Blake Lively játszhatja, mások szerint viszont Taylor Swift alakítja. A videóban egyébként Matthew McFadyan és Emma Corrin is feltűnik és Shawn Levy elmondása szerint több cameó is látható lesz az alkotásban.

Kevin Feige, a Marvel vezetője a Deadline-nak adott interjújában elmondta, hogy „a durva nyelvezet és a vér mellett hihetetlenül sok érzelem is lesz” a sorozat legújabb részében. Minderre pedig már nem kell sokat várni, ugyanis tíz nap múlva a mozikban is látható lesz a Disney és a Marvel közös kreálmánya.