Adele nagy bejelentést tett, egy időre eltűnik a színpadról

2024.07.18. 16:32
A brit énekesnő, Adele közölte: egy „nagy szünetre” megy, és jó ideig nem ad koncerteket, valamint nem ad ki új számokat sem.

Adele augusztusban Münchenben fog adni több koncertet, és ezzel összefüggésben nyilatkozott a német közmédiának. Elmondta: idén ősszel, a koncertsorozata végeztével eltűnik egy időre a színpadról.

Eléggé kifogytam a szuflából, mivel minden hétvégén Las Vegasban állok színpadon. Egyáltalán nem tervezek új zenét [alkotni]. Szeretnék tartani egy nagy szünetet ezután, és azt hiszem, egy kis időre más kreatív dolgokkal szeretnék foglalkozni.

– fogalmazott a The Guardian beszámolója szerint.

Mint korábban írtuk, az énekesnő 2022 november óta tart minden hétvégén koncerteket a Las Vegas-i Caesars Palace-ben. Ez a koncertsorozat idén november 23-án ér véget, vagyis akkortól kezdődhet meg a szünet.

A vegasi sorozatot a müncheni fellépések (amelyekből szám szerint 10 darab lesz) is megszakítják egy időre. Augusztusban ugyanis a brit énekesnő öt héten keresztül, hetente két alkalommal fog koncerteket adni ugyanazon a helyszínen, a Messe München arénában (a fellépésekre koncertenként 80 ezer főt várnak).

Az események promotere, Marek Lieberberg közölte, hogy

 a jegyek 95 százaléka már el is kelt.

Adele ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy Las Vegashoz képest kevésbé lázas fogadtatásra számít Münchenben. Az európai rajongók „egy kicsit csendesebbek, talán azért, mert udvariasabbak, míg az amerikaiak nagyon-nagyon hangosak tudnak lenni” – fogalmazott.