Ozzy Osbourne-nak elege van abból, hogy mindennap Britney Spearst látja táncolni az Instán

2024.07.18. 11:43
Ozzy Osbourne – és vele együtt az egész Osbourne család – beleszállt Britney Spears instagramos táncolásába, és miközben szomorúnak tartják, hogy az énekesnő „mivé vált” az elmúlt évek során, közben elegük is van abból, hogy mindennap őt látják. Britney egy hosszabb posztban reagált is az elhangzottakra, majd nem sokkal később feltöltött egy újabb táncolós videót.

„Csinálok egy fotózást Kate Beckinsale-lel, és megmondom az Osbourne családnak, akik az emberiség által ismert legunalmasabb család, hogy kopjanak le” – írta Britney Spears egy hosszú Instagram-bejegyzésben, amelyben megvédte a brit színésznőt is a hasonló gyűlölködő kommentektől, mint amilyet ő kapott Ozzy Osbourne-tól a The Osbourne Podcast július 16-i adásában – írta meg a Deadline.

Tudom, milyen érzés, ha elítélik az embert, de szerintem fontos, hogy segítsünk egymásnak, és meghívjuk egymást olyan helyekre, amelyek segítenek a lelkünknek növekedni

– tette hozzá Spears. 

Az Osbourne család ugyanis éppen a hallgatók kérdéseire válaszolt, amikor az egyikük megkérdezte Kelly Osbourne-t, hogy posztol-e valaha TikTok-táncokat. „Nem tudom, hogyan kell TikTok-táncokat csinálni. Nem tudom, honnan gondolná bárki is, hogy megteszem” – mondta a lány, mielőtt szülei közbeszóltak volna.

Sharon megjegyezte, hogy „nekem úgy tűnik, hogy a TikTokon, amikor először indult, az emberek csak buta táncokat csináltak. De mostanra sokkal többé fejlődött”. Jack be is szólt utána anyjának, hogy ezt csak azért mondja, mert hatalmas TikTok-függő, és csak azt próbálja elhitetni, hogy „ennél azért többről van szó”.

„Van is!” – állította Sharon. Ekkor kapcsolódott be a beszélgetésbe a családfő, és Ozzy is elmondta a véleményét a pophercegnőről.

Elegem van abból, hogy szegény öreg Britney Spearst látom a YouTube-on. Minden kib*szott nap. Ez szomorú, nagyon-nagyon szomorú

– mondta Ozzy, mire Sharon tisztázta, hogy a »táncáról« beszélt, és nem is a YouTube-ról, hanem az Instagramról.

„Mentsd meg Britney-t!” – jegyezte meg Jack, mire Kelly is hozzátette, hogy nagyon sajnálja az énekesnőt, amivel Sharon is egyetértett. Jack egyenesen szívszorítónak nevezte Britney jelenlétét a közösségi médiában, valamint azt, hogy honnan hova került az elmúlt két évtizedben.

Spearst viszont nemigen hatják meg az elhangzottak, továbbra is bőszen táncol a közösségi oldalán, lenge ruhában.