Celine Dion lesz a párizsi olimpia megnyitójának sztárfellépője

2024.07.23. 20:53
Celine Dion énekel a párizsi olimpia pénteki megnyitóján. Az ikon már meg is érkezett a francia fővárosba, és nagyon jól érzi magát.

Celine Dion lép fel a 2024-es párizsi olimpia megnyitóünnepségén, tudta meg a szervezőktől a TMZ. A lap azt írja, a sztár hétfőn érkezett a francia fővárosba, és tudomásuk szerint 2 millió dollárért énekel majd a pénteki rendezvényen. 

Úgy tudni, az ikon nagyon jól érzi magát Párizsban, ami azért is nagy dolog, mert mint ismeretes, évek óta stiff-person szindrómában szenved. A neurológiai betegség komoly fájdalommal és szélsőséges esetekben mozgáskorlátozottsággal is járhat. 

Celine Dion még a róla készült Ez vagyok én: Celine Dion című dokumentumfilmben fogadta meg, hogy visszatér a színpadra. Most pedig úgy tűnik, nem kisebb rendezvényen, mint a párizsi olimpián váltja be az ígéretét. 

Úgy döntöttem, hogy teljes testemmel és lelkemmel, tetőtől talpig együttműködők az orvosi csapatommal. A lehető legjobb akarok lenni. Az a célom, hogy újra lássam az Eiffel-tornyot!

– fogalmazott a Vogue France-nak áprilisban. Most közvetlenül a nevezetesség mellett, a Szajna partján énekel majd.