Itt a névsor, ők a Sztárbox idei nehézsúlyú versenyzői

2024.07.24. 11:49
Sportolók, művészek, influenszerek is ringbe szállnak, hogy elhozzák a bajnoki övet a Sztárbox nehézsúlyú kategóriájában, a versenyzők listáját szerdán tette közzé az RTL.

A Sztárbox férfi nehézsúlyú versenyzői, zenészek, színészek, egykori sportolók már bőven a felkészülésnél tartanak, és most a nevek is napvilágra kerültek – közölte az rtl.hu. Vannak meglepetések a bajnoki övért ringbe szálló versenyzők között, a lista a következő:

  • Czutor Zoltán zenész,
  • Henry Kettner influenszer,
  • Király Péter kommunikációs szakember,
  • Lmen Prala rapper,
  • Mészáros András színész,
  • Németh Kristóf színházigazgató-színész,
  • Noszály Sándor olimpikon teniszező,
  • Pulai Imre olimpiai bajnok kenus.

A közvetítések hangulatát a már jól ismert műsorvezető-hármas, Csobot Adél, Szujó Zoltán és Héder Barna, illetve a ringspeaker Both András emeli, míg a szakkommentátori székben Kovács Kokó István ül.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kokó szakmai csapatával, valamint a Sztárbox edzőivel hónapok óta dolgozik azon, hogy ezúttal is maximális teljesítményre sarkallja a sztárokat.

Ahogy már mi is megírtuk, a női pehelysúlyban Földes Eszter színésznő, Lola énekesnő, Pap Dorci influenszer és Schobert Lara influenszer mérkőzik meg. A női könnyűsúly versenyzői: Dér Heni énekesnő, Hódi Pamela influenszer, Halastyák Fanni „Nemazalány” énekesnő, Sápi Vivi influenszer.

A férfi könnyűsúly kategóriájának versenyzői: Dóra Béla színész, Horváth Tamás énekes, Miller Dávid színész-műsorvezető, Pachert Balázs üzletember, Sánta László színész, Sárközi Ákos séf, Varga Ádám színész, valamint Varga Viktor énekes.

A férfi középsúlyú mezőny versenyzői: Danny Blue mentalista, Herceg énekes, Király Viktor énekes, Pápai Joci énekes-műsorvezető, Shane Tusup vállalkozó, Torghelle Sándor volt válogatott labdarúgó, Törőcsik Dani tetoválóművész és Veréb Tamás színész-énekes. Az összecsapásoknak ebben az évadban is a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont ad otthont.