Rita Ora budapesti kórházból posztolt rosszulléte után, de aztán törölte a bejegyzést

2024.07.28. 18:02
Rita Ora lett volna szombat este a Campus Fesztivál sztárfellépője, azonban nem sokkal Budapestre érkezését követően rosszul lett, és kórházba került, így a koncertjét nem tudta megtartani. A brit énekesnő a közösségi médiában közzétett bejegyzésében közölte rajongóival, hogy mi okozta a hirtelen rosszullétét.

A Campus Fesztivál utolsó napján Rita Ora lett volna a nagyszínpad sztárfellépője, a koszovói albán származású brit énekesnő azonban betegség miatt az utolsó pillanatban lemondta a fellépését.

Bár a brit szupersztár pénteken megérkezett Budapestre, nem sokkal később rosszul lett, és orvosi ellátásra volt szüksége. Állapota az orvosi segítség ellenére sem javult szombat estére, így végül a rajongók bánatára nem tudott színpadra lépni.

Ma délután 15 óra körül tájékoztatott minket Rita Ora menedzsmentje arról, hogy az énekesnő, aki egyébként már tegnap óta Budapesten tartózkodik, súlyos, akut problémával kórházba került, és az állapota nem teszi lehetővé, hogy fellépjen ma. Bár az énekesnő stábja már tegnap éjszaka óta dolgozott a Campus Fesztivál nagyszínpadán a technikai előkészületeken, sajnos a koncertet nem tudjuk megvalósítani

– mondta Süli András, a fesztivál programigazgatója.

Rita Ora tervezett időpontjában végül Rúzsa Magdi koncertjét állították színpadra, így a fesztiválozók nem maradtak zene nélkül.

Mindenki csak találgatott, hogy milyen egészségügyi probléma állhat a koncert lemondása mögött, Rita Ora azonban szombaton megtörte a csendet. A közösségi oldalán közzétett bejegyzését ugyan azóta már törölte, a Blikk még időben kiszúrta. A képen ő volt látható, amint a kórházi ágyon fekszik, a poszthoz fűzött szövegből pedig kiderül, hogy egy vesekő okozta a rosszullétét.

Az énekesnő azt is közölte, hogy nagyon szomorú amiatt, hogy nem tudott fellépni a fesztiválon, valamint megköszönte a kórház személyzetének a türelmet és az ellátást.