Kapi Levente: Ott se voltam a Halászbástyán, mégis százával követtek ki az emberek

PAP 8686
2024.07.29. 18:11 Módosítva: 2024.07.29. 20:27
Nehéz családi helyzete miatt esélye sem volt arra, hogy azzal kezdjen el foglalkozni, amivel igazán szeretne – többek között erről beszélt Kapi Levene a TikTalk legújabb adásában. Az influenszer hozzátette, hogy pont egy autómosóban dolgozott, amikor unalmában elkezdett el TikTokozni, és akkor még nem gondolta volna, hogy pár évvel később több százezer embert fog ez érdekelni az általa kreált csatorna.

Kapi kezdetben napi 3 videót gyártott a platformra, és napi szinten 2-3 ezerrel nőtt a követői száma, manapság már visszavett a lendületből, és arra törekszik, hogy azért mindennap kerüljön ki videó az oldalára, ezért bárhova megy, mindig viszi magával az általa megformált nagymamakarakterhez tartozó parókát és otthonkát. Véleménye szerint ma már nem kezdene bele a tiktokozásba, mivel sokkal nehezebb kitűnni abban a zajban, ami az oldalt övezi. Az influenszer hozzátette, hogy most olyan tartalmakra van szükség, amelyek rendkívül pörgősek, és már az első 5 másodpercben van valamilyen csattanójuk, különben a nézők továbbpörgetik, és ez a megtekintéseken is látszik.

A Halászbástyán tartott, állami megrendelésre szervezett influenszerrendezvényen ott se volt, mivel modellmunkája miatt épp Egyiptomban dolgozott, mégis napi szinten több százan követték ki, ami Kapi számára egyszerűen hihetetlen volt.

A műsort az Erste támogatta.

(Borítókép: Kapi Levente. Fotó: Papajcsik Péter / Index)